Сила предков. Как законы рода помогают освободиться от обид, вины и реализовать цели - Ирина Удилова, Антон Уступалов, Марина Мазина (978-5-9573-3136-0)

Сила предков. Как законы рода помогают освободиться от обид, вины и реализовать цели - Ирина Удилова, Антон Уступалов, Марина Мазина (978-5-9573-3136-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 918
918 грн
  • ISBN: 978-5-9573-3136-0
  • Код товару: 335570
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 160
Формат: 60х90/16 (145х215 мм)
Автор: Антон Уступалов , Ірина Уділова , Марина Мазіна

Про книгу «Сила предків. Як закони роду допомагають звільнитися від образ , провини і реалізувати цілі» Антон Уступалов , Ірина Уділова , Марина Мазіна

Ми часто говоримо: "На роду написано", маючи на увазі при цьому неминучий результат. Але чи дійсно він неминучий? Автори книги "Сила предків", психологи й експерти з міжнародних відносин, впевнені: ваш рід дійсно впливає на ваше життя, як і ви впливаєте на життя своїх нащадків. Але змінити події, що відбуваються в роду, можна завжди. Перша частина книги присвячена тому, щоб розібратися, що ж дійсно "написано на роду", як це на нас впливає і як звернути навіть негативний вплив на свою користь. З другої частини ви дізнаєтеся, як легше і простіше за все відпустити образи минулого, а також кого і за що важливо пробачити в першу чергу, щоб звільнити своє життя і життя майбутніх поколінь для радості і щастя. Крім того, ви освоїте спеціальні вправи, які допомагають позбавлятися від "родових проблем", і переконайтеся, що багато ваших сьогоднішні труднощі і неприємності - це відгомони життя ваших предків і що вони легко вирішувані.

Купити книгу «Сила предків. Як закони роду допомагають звільнитися від образ , провини і реалізувати цілі» Антон Уступалов , Ірина Уділова , Марина Мазіна в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Сила предків. Як закони роду допомагають звільнитися від образ , провини і реалізувати цілі" (Антон Уступалов , Ірина Уділова , Марина Мазіна) з ISBN 978-5-9573-3136-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
160
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Автор
Антон Уступалов , Ірина Уділова , Марина Мазіна

Рецензії на книгу «Сила предків . Як закони роду допомагають звільнитися від образ , провини і реалізувати цілі ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами