Сара. Бескрылые друзья Соломона. Приключения в мире мудрости. Путь к счастью. Книга 2 - Джерри Хикс, Эстер Хикс (978-5-9573-1408-0)

Сара. Бескрылые друзья Соломона. Приключения в мире мудрости. Путь к счастью. Книга 2 - Джерри Хикс, Эстер Хикс (978-5-9573-1408-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 298
298 грн
  • ISBN: 978-5-9573-1408-0
  • Код товару: 335562
Основні характеристики
Перекладач: Ольга Бурмакова
Художник: Caroline S.Garrett
Серія: Ченнелинг
Вікова категорія: для молодшого шкільного віку
Мова: російська

Про книгу «Сара. Безкрилі друзі Соломона. Пригоди в світі мудрості. Шлях до щастя. книга 2» Джеррі Хікс , Естер Хікс

Ця книга - це дивовижна історія духовного преображення і своєрідна карта, на якій позначено шлях, що веде в країну безмежних можливостей. На її сторінках ви знову зустрінетеся з одним Сари - говорить пугачів Соломоном і познайомитеся з її новим товаришем - Сетом. Друзів чекають захоплюючі пригоди і несподівані відкриття. Можливо, вам захочеться слідом за ними навчитися чути свій внутрішній голос, жити справжнім моментом, позбутися страхів і навіть - полетіти. Користуйтеся простими методики, про які Соломон розповідає Сарі і Сету, і перед вами відкриються величезні можливості для здобуття мудрості і щастя. Кожен день в році може стати найпрекраснішим!

Купити книгу «Сара. Безкрилі друзі Соломона. Пригоди в світі мудрості. Шлях до щастя. книга 2» Джеррі Хікс , Естер Хікс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Сара. Безкрилі друзі Соломона. Пригоди в світі мудрості. Шлях до щастя. книга 2" (Джеррі Хікс , Естер Хікс) з ISBN 978-5-9573-1408-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Ольга Бурмакова
Художник
Серія
Вікова категорія
для молодшого шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
224
Формат
130х205 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.321
Автор
Джеррі Хікс , Естер Хікс

Рецензії на книгу «Сара . Безкрилі друзі Соломона . Пригоди в світі мудрості . Шлях до щастя . книга 2 ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами