Сара. Пернатые друзья - это навсегда. Новый уровень воплощения желаний. Книга 1 - Джерри Хикс, Эстер Хикс (978-5-9573-1407-3)

Сара. Пернатые друзья - это навсегда. Новый уровень воплощения желаний. Книга 1 - Джерри Хикс, Эстер Хикс (978-5-9573-1407-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 355
355 грн
  • ISBN: 978-5-9573-1407-3
  • Код товару: 335561
Основні характеристики
Перекладач: Ольга Бурмакова
Художник: Caroline S.Garrett
Серія: Ченнелинг
Вікова категорія: для молодшого шкільного віку
Мова: російська

Про книгу «Сара. Пернаті друзі - це назавжди. Новий рівень втілення бажань. книга 1» Хікс Е. і Дж.

Перед вами надихаюча історія про духовне подорож дитини в світ безмежної радості. Сара - сором'язлива, замкнута дівчинка десяти років, не дуже щаслива. У неї нестерпний брат, який постійно її дражнить, жорстокі і бездушні однокласники, і до навчання вона байдужа. Вообщем, Сара - портрет безлічі дітей в нашому суспільстві. Вона хоче відчувати себе щасливою і люблячої, але, оглядаючись навколо, не бачить приводів для таких почуттів. Все змінюється, коли дівчинка зустрічає Соломона, мудрого старого пугача, який розповідає, що можна інакше ставитися до того, що відбувається. Він вчить її дивитися на все з точки зору безумовної любові, жити в атмосфері подяки, щастя і хороших емоцій. Вона вперше починає бачити, хто вона така і наскільки безмежні її можливості. Ви зрозумієте, що ця книга набагато більше, ніж дитяча історія. В "Сарі" кожен: дитина, дорослий або підліток, який прагне знайти радість життя, знайде для себе корисну інформацію і перейде на новий рівень втілення своїх бажань.

Купити книгу «Сара. Пернаті друзі - це назавжди. Новий рівень втілення бажань. книга 1» Хікс Е. і Дж. в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Сара. Пернаті друзі - це назавжди. Новий рівень втілення бажань. книга 1" (Хікс Е. і Дж.) з ISBN 978-5-9573-1407-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Ольга Бурмакова
Художник
Серія
Вікова категорія
для молодшого шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
192
Формат
135х205 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.299
Автор
Хікс Е. і Дж .

Рецензії на книгу «Сара . Пернаті друзі - це назавжди . Новий рівень втілення бажань . книга 1 ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами