Эмоциональное выгорание в профессиональной деятельности - А. Молокоедов, Сергей Удовик, Илья Слободчиков (978-5-91914-040-5)

Эмоциональное выгорание в профессиональной деятельности - А. Молокоедов, Сергей Удовик, Илья Слободчиков (978-5-91914-040-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 313
313 грн
  • ISBN: 978-5-91914-040-5
  • Код товару: 335542
Основні характеристики
Редактор: Т. Багдаева
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Оформлення обкладинки: Л. Дегтярьова
Папір: офсетний білий

Про книгу «Емоційне вигоряння в професійній діяльності» А. Молокоедов , Ілля Слободчиков , Сергій Удовик

Монографія присвячена одній з найбільш значущих психологічних і професійних проблем - емоційного вигорання в контексті специфіки професійної діяльності. Поняття «емоційне вигорання» розглядається і аналізується в рамках широкого соціально-психологічного спектру і в професійному контексті, з урахуванням специфіки особистості та діяльності працівників органів внутрішніх справ і МНС. Крім практичних психологів, фахівців з профільних областях психології (професійна психологія в системі МВС - МНС), психології особистості, соціальної психології, проблемам громадської безпеки, монографія буде цікава всім, хто цікавиться даною проблематикою. Цей текст може бути рекомендований як основного і додаткового матеріалу в рамках вивчення відповідних дисциплін в профільних вузах, освітніх установ педагогічного та соціально-гуманітарного профілю.

Купити книгу «Емоційне вигоряння в професійній діяльності» А. Молокоедов , Ілля Слободчиков , Сергій Удовик в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Емоційне вигоряння в професійній діяльності" (А. Молокоедов , Ілля Слободчиков , Сергій Удовик) з ISBN 978-5-91914-040-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Т. Багдаева
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Оформлення обкладинки
Л. Дегтярьова
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
252
Формат
145х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
А. Молокоедов , Ілля Слободчиков , Сергій Удовик

Рецензії на книгу «Емоційне вигоряння в професійній діяльності ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами