Отчаянные аккаунт-менеджеры. Как работать с клиентами без стресса и проблем. Настольная книга аккаунт-менеджера, менеджера проектов и фрилансера - Борис Шпирт (978-5-9614-6875-5)

Отчаянные аккаунт-менеджеры. Как работать с клиентами без стресса и проблем. Настольная книга аккаунт-менеджера, менеджера проектов и фрилансера - Борис Шпирт (978-5-9614-6875-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 295
295 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6875-5
  • Код товару: 335474
Основні характеристики
Автор: Борис Шпірт
Художник: Борис Шпірт
Редактор: Наталя нарцисову
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: інтегральна палітурка

Про книгу «Відчайдушні аккаунт- менеджери. Як працювати з клієнтами без стресу і проблем. Настільна книга акк» Борис Шпірт

"Тут майже немає простих методик" роби раз-два-три - і буде тобі щастя ". Це зараз модно. Це купують. Але найчастіше прості методики не дають результатів. Робота з клієнтами дуже непроста, і її важко втиснути в схеми. Зате ця книга допоможе вам розвинути в собі правильні ментальні установки і дізнатися техніки, які, якщо ви попрацюєте над собою і упровадите їх в практику, приведуть до успіху ". Борис Шпірт Про що книга Правильні відносини з клієнтом - запорука довгострокового співробітництва і успішних продажів. Створити їх буває непросто, а зберегти і зміцнити - ще складніше. Що потрібно робити, щоб навіть самий "складний" замовник залишився задоволений? Як працювати з клієнтами-маніпуляторами? Як правильно говорити клієнту "ні" і не допускати конфліктів? Як бути гнучким, але не "прогинатися"? На всі ці питання знайдуться відповіді і приклади з практичного досвіду автора книги, досвідченого фахівця з клієнтського сервісу та продажу Бориса Шпірт. Ви дізнаєтеся, як зробити відносини "клієнт - підрядник" взаємовигідними, а кейси з малюнками автора допоможуть вам запам'ятати найважливіше. Чому книга гідна прочитання Для тих, хто працює з клієнтами щодня, хоче оптимізувати всі процеси, поліпшити результативність і посилити мотивацію, ця книга безцінна. На її сторінках багато слушних порад, Лайфхак і кейсів - наочних, що запам'ятовуються і корисних. Книга написана практиком з величезним досвідом роботи і не має аналогів на російському ринку. Повний арсенал протидії маніпуляторам допоможе вам швидко розпізнавати їх в різних сферах життя і настільки ж швидко давати їм відсіч. Для кого ця книга Для аккаунт-менеджерів, менеджерів проектів, фрілансерів, керівників і студентів профільних вузів.

Купити книгу «Відчайдушні аккаунт- менеджери. Як працювати з клієнтами без стресу і проблем. Настільна книга акк» Борис Шпірт в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Відчайдушні аккаунт- менеджери. Як працювати з клієнтами без стресу і проблем. Настільна книга акк" (Борис Шпірт) з ISBN 978-5-9614-6875-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Редактор
Наталя нарцисову
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
інтегральна палітурка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
226
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Борис Шпірт

Рецензії на книгу «Відчайдушні аккаунт- менеджери . Як працювати з клієнтами без стресу і проблем . Настільна книга акк».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами