Скетч на завтрак. Сотня способов добавить в жизнь творчества, даже если времени нет совсем - Дэнни Грегори (978-5-9614-5766-7)

Скетч на завтрак. Сотня способов добавить в жизнь творчества, даже если времени нет совсем - Дэнни Грегори (978-5-9614-5766-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 299
299 грн
  • ISBN: 978-5-9614-5766-7
  • Код товару: 335445
Основні характеристики
Перекладач: Н. Захарович
Редактор: Ольга Улантікова
Вікова категорія: для дошкільного віку
Мова: російська
Обкладинка: інтегральна палітурка

Про книгу «Скетч на сніданок. Сотня способів додати в життя творчості , навіть якщо часу немає зовсім» Денні Грегорі

Ця книга для тих, у кого немає часу читати її. Колись дух перевести. Вдихнути аромат кави або квітів. А справ все більше і більше, а ритм життя все безумніше. Саме тому треба включити в список ще один пункт: малювання. Денні Грегорі Про що книга Чи знаєте ви, що навіть 10 хвилин занять малюванням в день наповнюють життя радістю, допомагають зняти стрес, розвивають пам'ять, уяву і логіку? Надихає керівництво художника Денні Грегорі зробить творчість частиною вашого життя, навіть якщо ви дуже зайняті і часу не вистачає взагалі ні на що. До країв повна стратегій та ідей, ця книга вчить викроювати час для творчості в будь-яких обставинах. Не вмієте малювати? Не біда! Оптимістичний підхід автора, короткі прості вправи і практичні інструкції по технікам і матеріалами швидко допоможуть вам навчитися малювати, навіть якщо ви ніколи цього не робили. Ваші навички будуть вдосконалюватися, а ви самі - отримувати величезне задоволення від процесу і результатів. Самі не помітите, як почнете малювати буквально всюди: в літаку, на нараді або за сніданком, і щоденне творчість стане вашою доброю звичкою. Чому книга гідна прочитання: • Це надихає практичне керівництво, написане (і намальоване!) Американським художником Денні Грегорі, допоможе вам вирватися з виру справ і нарешті зайнятися творчістю. Ви навчитеся малювати! Але навіщо, можете запитати ви, це потрібно? Відповідь проста: тому що творчість робить наше життя цікавішим, багатшим і позитивніше! • Роблячи невеликі замальовки предметів, місць, людей і подій - як знайомих, так і вперше побачені, ви не тільки розвинете спостережливість, пам'ять, логіку і почуття прекрасного, а й багато дізнаєтеся про гармонію та красу світу. • Ви навчитеся помічати смішне, зворушливе і значне, зрозумієте, як багато того, що варте уваги, раніше залишалося вами не поміченим. • У ваших Скетчбук, заповнених малюнками і записами, залишиться пам'ять про безліч подій. Перегортаючи їх, ви щоразу будете занурюватися в приємні спогади. Наша пам'ять недосконала, а малюнки, нехай навіть спочатку далекі від ідеалу, допоможуть вам відновити хід подій. • Малювання - відмінна корисна звичка, яка допоможе вам краще пізнати себе і світ. Книга "Скетч на сніданок" допоможе вам придбати її якомога швидше. Це буде дуже захоплююче, обіцяємо! Для кого ця книга Для всіх, хто хоче додати в своє життя трохи позитивного творчості.

Купити книгу «Скетч на сніданок. Сотня способів додати в життя творчості , навіть якщо часу немає зовсім» Денні Грегорі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Скетч на сніданок. Сотня способів додати в життя творчості , навіть якщо часу немає зовсім" (Денні Грегорі) з ISBN 978-5-9614-5766-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Н. Захарович
Редактор
Ольга Улантікова
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
інтегральна палітурка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
160
Формат
155x217 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Денні Грегорі

Рецензії на книгу «Скетч на сніданок . Сотня способів додати в життя творчості , навіть якщо часу немає зовсім ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами