Гиперпростанство. Научная одиссея через параллельные миры, дыры во времени и десятое измерение - Митио Каку (978-5-00139-027-5)

Гиперпростанство. Научная одиссея через параллельные миры, дыры во времени и десятое измерение - Митио Каку (978-5-00139-027-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 165
165 грн
  • ISBN: 978-5-00139-027-5
  • Код товару: 335436
Основні характеристики
Автор: Митио Каку
Перекладач: Уляна Сапціна
Науковий редактор: Костянтин Томс
Редактор: Роза Піскотіна
Вікова категорія: для середнього шкільного віку

Про книгу «Гіперпростанство. Наукова одіссея через паралельні світи , дірки в часі і десятий вимір» Митио Каку

Інстинкт каже нам, що наш світ тривимірний. Виходячи з цього подання, століттями будувалися і наукові гіпотези. На думку видатного фізика Митио Каку, це такий же забобон, яким було переконання древніх єгиптян в тому, що Земля пласка. Книга присвячена теорії гіперпростору. Ідея багатовимірності простору викликала скепсис, висміювалися, але тепер визнається багатьма авторитетними вченими. Значення цієї теорії полягає в тому, що вона здатна об'єднувати всі відомі фізичні феномени в просту конструкцію і привести вчених до так званої теорії всього. Однак серйозною і доступної літератури для неспеціалістів майже немає. Цю прогалину і заповнює Митио Каку, пояснюючи з наукової точки зору і походження Землі, і існування паралельних всесвітів, і подорожі в часі, і багато інших здаються фантастичними явища.

Купити книгу «Гіперпростанство. Наукова одіссея через паралельні світи , дірки в часі і десятий вимір» Митио Каку в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Гіперпростанство. Наукова одіссея через паралельні світи , дірки в часі і десятий вимір" (Митио Каку) з ISBN 978-5-00139-027-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Уляна Сапціна
Науковий редактор
Костянтин Томс
Редактор
Роза Піскотіна
Вікова категорія
для середнього шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки
Ю. Бугу
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
660
Формат
115х165 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Митио Каку

Рецензії на книгу «Гіперпростанство . Наукова одіссея через паралельні світи , дірки в часі і десятий вимір ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами