Как думают победители. Научно обоснованные методы достижения максимума эффективности - Фредерика Фабрициус, Ханс В. Хагеманн (978-5-389-12138-6)

Как думают победители. Научно обоснованные методы достижения максимума эффективности - Фредерика Фабрициус, Ханс В. Хагеманн (978-5-389-12138-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 234
234 грн
  • ISBN: 978-5-389-12138-6
  • Код товару: 335380
Основні характеристики
Обкладинка: тверда обкладинка, суперобкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 272
Формат: 170х240 мм
Вага: 0.532

Про книгу «Як думають переможці. Науково обгрунтовані методи досягнення максимуму ефективності» Фредеріка Фабрициус , Ханс В. Хагеманн

Новітні методики, засновані на досягненнях нейробіології, дозволяють контролювати емоції, підвищувати концентрацію уваги, намічати гідні цілі, приймати правильні рішення, змінювати усталені звички, встановлювати довірчі відносини з колегами - і в результаті домагатися високих показників. Передові відкриття в галузі науки про мозок трансформуються в надійні стратегії індивідуального і групового навчання, що забезпечують успіх у бізнесі. Так чому ж одні стають переможцями, а інші, навіть не дивлячись на величезні зусилля, зазнають невдачі? Фридерика Фабрициус і Ханс В. Хагеманн займають ключові пости в консалтинговій компанії Munich Leadership Group, клієнтами якої в різні роки були Allianz Global Investors, Bayer, BMW, EY, Expedia, Montblanc, SAP, Siemens і Th yssenKrupp. Вчені-новатори, вони розробили власну програму досягнення особистої і командної максимуму, що веде до вершин в будь-якому виді діяльності. Ця книга створена на базі їх великих досліджень і величезного досвіду в сфері нейропсихології.

Купити книгу «Як думають переможці. Науково обгрунтовані методи досягнення максимуму ефективності» Фредеріка Фабрициус , Ханс В. Хагеманн в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як думають переможці. Науково обгрунтовані методи досягнення максимуму ефективності" (Фредеріка Фабрициус , Ханс В. Хагеманн) з ISBN 978-5-389-12138-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
тверда обкладинка, суперобкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
272
Формат
170х240 мм
Вага
0.532
Автор
Фредеріка Фабрициус , Ханс В. Хагеманн

Рецензії на книгу «Як думають переможці . Науково обгрунтовані методи досягнення максимуму ефективності ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами