Laravel. Быстрая разработка современных динамических Web-сайтов на PHP, MySQL, HTML и CSS - Владимир Дронов (978-5-9775-3845-9)

Laravel. Быстрая разработка современных динамических Web-сайтов на PHP, MySQL, HTML и CSS - Владимир Дронов (978-5-9775-3845-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 605
605 грн
  • ISBN: 978-5-9775-3845-9
  • Код товару: 335273
Основні характеристики
Редактор: Григорій Добін
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки: Марина Дамбіева

Про книгу «Laravel. Швидка розробка сучасних динамічних Web - сайтів на PHP , MySQL , HTML і CSS» Володимир Дронов

Книга присвячена швидкій розробці професійних динамічних Web-сайтів із застосуванням популярного PHP-фреймворку Laravel. Описано технології створення клієнтської частини сайту HTML 5, CSS 3 та JavaScript, а для серверної частини сайту - мова PHP і сервер даних MySQL. Розказано про застосування міграцій Laravel для створення в базі даних таблиць, полів, індексів і зв'язків, про написання моделей, маршрутів, контролерів і шаблонів. Описано засоби Laravel для введення і редагування даних, вбудовані у фреймворк кошти валідації із застосуванням запитів форм та інструменти для вивантаження файлів на сайт. Розказано про підсистему розмежування доступу Laravel і її налаштування під конкретні потреби, а також про використання CAPTCHA. Дано практичні приклади з розробки дизайну сторінок, інтерактивних елементів - спойлера, лайтбоксу і блокнота, створення універсального файлового сховища, заснованого на технології AJAX, і реалізації підтримки тегів BBCode для форматування тексту. Розглянуто процес розробки повнофункціонального сайту і його публікації в Інтернеті. Всі вихідні коди доступні для завантаження з сайту видавництва.

Купити книгу «Laravel. Швидка розробка сучасних динамічних Web - сайтів на PHP , MySQL , HTML і CSS» Володимир Дронов в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Laravel. Швидка розробка сучасних динамічних Web - сайтів на PHP , MySQL , HTML і CSS" (Володимир Дронов) з ISBN 978-5-9775-3845-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Григорій Добін
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки
Марина Дамбіева
Папір
газетний
Кількість сторінок
768
Формат
165х230 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Володимир Дронов

Рецензії на книгу «Laravel . Швидка розробка сучасних динамічних Web - сайтів на PHP , MySQL , HTML і CSS ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами