Гарри Поттер и проклятое дитя. Части первая и вторая. Финальная версия сценария - Дж. К. Роулинг, Джек Торн, Джон Тиффани (978-5-389-13954-1)

Гарри Поттер и проклятое дитя. Части первая и вторая. Финальная версия сценария - Дж. К. Роулинг, Джек Торн, Джон Тиффани (978-5-389-13954-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 284
284 грн
  • ISBN: 978-5-389-13954-1
  • Код товару: 335217
Основні характеристики
Назва оригіналу: Harry Potter and the Cursed Child, Parts One and Two
Перекладач: Марія Співак
Редактор: Анастасія Гризунова
Вікова категорія: для середнього шкільного віку
Мова: російська

Про книгу «Гаррі Поттер і прокляте дитя. Частини перша і друга. Фінальна версія сценарію» Джек Торн , Джоан Кетлін Роулінг , Джон Тіффані

П'єса Джека Торна " Гаррі Поттер і прокляте дитя " створена на основі оригінальної історії від Дж.К. Роулінг , Джона Тіффані і Джека Торна. Це восьма книга про Гаррі Поттера і перша офіційна сценічна постановка. Справжня версія сценарію є фінальною і включає додаткові матеріали : генеалогічне древо сім'ї Гаррі Поттера , хронологію найважливіших подій в житті Гаррі Поттера і бесіду Джона Тіффані і Джека Торна про сценарії.

Купити книгу «Гаррі Поттер і прокляте дитя. Частини перша і друга. Фінальна версія сценарію» Джек Торн , Джоан Кетлін Роулінг , Джон Тіффані в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Гаррі Поттер і прокляте дитя. Частини перша і друга. Фінальна версія сценарію" (Джек Торн , Джоан Кетлін Роулінг , Джон Тіффані) з ISBN 978-5-389-13954-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Harry Potter and the Cursed Child, Parts One and Two
Перекладач
Марія Співак
Редактор
Анастасія Гризунова
Вікова категорія
для середнього шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
480
Формат
130х205 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.480
Автор
Джек Торн , Джоан Кетлін Роулінг , Джон Тіффані

Рецензії на книгу «Гаррі Поттер і прокляте дитя . Частини перша і друга . Фінальна версія сценарію ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами