Идея на миллион. Придумай и запусти свой стартап! (карточная игра) - Джерард Дрост, Йоханнес ван ден Эеренбем, Нильс Сипкема, Бьорн Уйенс (4631142351970)

Идея на миллион. Придумай и запусти свой стартап! (карточная игра) - Джерард Дрост, Йоханнес ван ден Эеренбем, Нильс Сипкема, Бьорн Уйенс (4631142351970)

Немає у продажу
Немає у продажу 422
422 грн
  • ISBN: 4631142351970
  • Код товару: 335213
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Startup Game
Перекладач: Юлія Змєєва
Мова: російська
Кількість гравців: 1-4
Розмір: 3,5х10,5х15 см

Про книгу «Ідея на мільйон. Придумай і запусти свій стартап ! (карткова гра)» Бьорн Уйенс , Джерард Дрост , Йоханнес ван ден Ееренбем , Нільс Сіпкема

У вашій голові зріє план з підкорення світу, але вам все ніколи довести ідею до розуму? Запросіть друзів, щоб разом придумати стратегію. Або надихнете близьких почати свою справу! Адже у вас в руках, можливо, найпродуктивніша гра в світі. Картки з навідними питаннями допоможуть вам вжитися в роль підприємця і пройти шлях від ідеї до запуску стартапу. В основі гри - особистий досвід авторів-підприємців та Лайфхак з кращих книг по бізнесу і маркетингу. Склад гри; коробка, 60 карток з питаннями, 6 готових ідей для мозкового штурму і шаблони для власних ідей, правила.

Купити книгу «Ідея на мільйон. Придумай і запусти свій стартап ! (карткова гра)» Бьорн Уйенс , Джерард Дрост , Йоханнес ван ден Ееренбем , Нільс Сіпкема в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ідея на мільйон. Придумай і запусти свій стартап ! (карткова гра)" (Бьорн Уйенс , Джерард Дрост , Йоханнес ван ден Ееренбем , Нільс Сіпкема) з ISBN 4631142351970 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Startup Game
Перекладач
Юлія Змєєва
Мова
російська
Кількість гравців
1-4
Розмір
3,5х10,5х15 см
Час гри
30 хв
Упаковка
коробка
Вага
0.185
Автор
Бьорн Уйенс , Джерард Дрост , Йоханнес ван ден Ееренбем , Нільс Сіпкема

Рецензії на книгу «Ідея на мільйон . Придумай і запусти свій стартап ! (карткова гра) ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами