Дорожная карта. Смелое руководство для тех, кто хочет найти свой путь в жизни - Натан Гебхарт, Майк Марринер, Брайан МакАлистер (978-5-00117-632-9)

Дорожная карта. Смелое руководство для тех, кто хочет найти свой путь в жизни - Натан Гебхарт, Майк Марринер, Брайан МакАлистер (978-5-00117-632-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 550
550 грн
  • ISBN: 978-5-00117-632-9
  • Код товару: 335212
Основні характеристики
Назва оригіналу: Roadmap
Перекладач: Тетяна Землеруб
Редактор: Катерина Пташкіна
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Дорожня карта. Сміливе керівництво для тих , хто хоче знайти свій шлях у житті» Брайан Макалістер , Майк Маррінер , Натан Гебхарт

Ця книга потрібна, щоб приглушити чужі голоси і допомогти тобі налаштуватися на те, що по-справжньому важливо саме тобі. На те, що робить тебе унікальним: твої інтереси, цінності, твою власну мотивацію і якісь особливі «штуки», зрозумілі тільки тобі. Ти не просто зробиш подорож по своєму внутрішньому світу, а підеш в пошукову експедицію - і знайдеш шлях, який підходить саме тобі. Але знай, що в «дорозі» тобі доведеться підняти кілька важливих питань: чи не відмахуйся від них, а обміркуй як слід. Книгу можна читати як роман про подорож, просто знайомлячись з героями і проживаючи їх життя, а можна також виконувати незвичайні і дуже корисні вправи на визначення власних інтересів і схильностей. Тоді до кінця «Дорожньої карти» ти наблизишся до розуміння того, в якому напрямку і як тобі рухатися. Не бійся використовувати книгу по максимуму. Роби помітки на полях, загинай куточки, обливай сторінки кави, а захочеться - з розмаху кинь її в стіну. Ти біля керма, так що роби як знаєш. Головне - будь чесним. Ця книга допоможе по-новому поглянути на проблему професійного вибору. У ній зібрані нестандартні інструменти кар'єрного самовизначення. Автори проїхали тисячі кілометрів, щоб поспілкуватися з сотнями людей, чия трудова біографія викликає повагу. Редактор марвеловскіх коміксів, вчений, який розшифрував геном людини, творець молекулярної кухні - всі вони діляться досвідом і корисними інструментами. Герої інтерв'ю сходяться в одному: неможливо обрати професію, спираючись лише на книжкові довідники і профорієнтаційні тести. Необхідно прислухатися до себе, пробувати різні варіанти і не боятися звернути з наміченого курсу. Для кого ця книга? Ця книга для всіх, хто не впевнений у своєму майбутньому, перебуває у стресовому стані від необхідності вибирати професію і вуз. Для батьків, чиї діти не вирішили, чим хочуть займатися в майбутньому. Для дорослих, які в пошуках справи свого життя.

Купити книгу «Дорожня карта. Сміливе керівництво для тих , хто хоче знайти свій шлях у житті» Брайан Макалістер , Майк Маррінер , Натан Гебхарт в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Дорожня карта. Сміливе керівництво для тих , хто хоче знайти свій шлях у житті" (Брайан Макалістер , Майк Маррінер , Натан Гебхарт) з ISBN 978-5-00117-632-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Roadmap
Перекладач
Тетяна Землеруб
Редактор
Катерина Пташкіна
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Кількість сторінок
368
Формат
180х235 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.985
Автор
Брайан Макалістер , Майк Маррінер , Натан Гебхарт

Рецензії на книгу «Дорожня карта. Сміливе керівництво для тих , хто хоче знайти свій шлях у житті ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами