Создавая бестселлер. Шаг за шагом к захватывающему сюжету, сильной сцене и цельной композиции - Марта Олдерсон (978-5-00117-270-3)

Создавая бестселлер. Шаг за шагом к захватывающему сюжету, сильной сцене и цельной композиции - Марта Олдерсон (978-5-00117-270-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 373
373 грн
  • ISBN: 978-5-00117-270-3
  • Код товару: 335209
Основні характеристики
Назва оригіналу: Writing Blockbuster Plots
Перекладач: Анна Ландіхова
Редактор: Ольга Кисельова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Створюючи бестселер. Крок за кроком до захоплюючого сюжету , сильній сцені і цільної композиції» березня Олдерсон

Ця книга розповість про те, як можна створити історію, в якій будуть присутні тільки воістину запам'ятовуються сцени. При наявності правильних інструментів і плану, яким ви будете слідувати, у вас вийде створити дійсно запам'ятовується історію. Відомо, що для кожного письменника-початківця робота над сценами і планом є самим справжнім стресом. За допомогою цієї книги кожна людина зможе відкрити перед собою завісу того, які ефекти і стратегії використовувати для того, щоб процес написання плану і сцен виявився воістину захоплюючих і зрозумілим заняттям. Здійснюючи використання цих доступних і ефективних методів, можна досягти: 1) Умінь опрацьовувати сюжети від самого початку таким чином, щоб створити справді драматична дія, високу значимість теми, зробити персонажів емоційними; 2) Умінь переконуватися в тому, що абсолютно кожна сцена в розповідь внесе свій істотний внесок, з урахуванням головних елементів сцени; 3) Умінь створювати єдине оповідання з детальним прописування наслідків, причин і сцен; 4) Навичок формувати справжні конфлікти і напруженість, які кожного читача будуть тримати в зацікавленості; 5) Не тільки виправляти слабкі місця, виявлені в книзі, а й можливість їх визначати самостійно.

Купити книгу «Створюючи бестселер. Крок за кроком до захоплюючого сюжету , сильній сцені і цільної композиції» березня Олдерсон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Створюючи бестселер. Крок за кроком до захоплюючого сюжету , сильній сцені і цільної композиції" (березня Олдерсон) з ISBN 978-5-00117-270-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Writing Blockbuster Plots
Перекладач
Анна Ландіхова
Редактор
Ольга Кисельова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
256
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Вага
0.530
Автор
березня Олдерсон

Рецензії на книгу «Створюючи бестселер . Крок за кроком до захоплюючого сюжету , сильній сцені і цільної композиції ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами