Биохакинг мозга. Проверенный план максимальной прокачки вашего мозга за две недели - Дэйв Эспри (978-5-00117-631-2)

Биохакинг мозга. Проверенный план максимальной прокачки вашего мозга за две недели - Дэйв Эспри (978-5-00117-631-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 407
407 грн
  • ISBN: 978-5-00117-631-2
  • Код товару: 335207
Основні характеристики
Автор: Дейв Еспрі
Назва оригіналу: Head Strong
Перекладач: Єлизавета Пономарьова
Науковий редактор: Тетяна Лапшина
Редактор: Сергій Захаров
Мова: російська

Про книгу «Біохакінг мозку. Перевірений план максимальної прокачування вашого мозку за два тижні» Дейв Еспрі

Ця книга стане справжнім революційним методом, використовуваним для прокачування вашого мозку менш ніж за два тижні. Дейв Еспрі, який є підприємцем з Кремнієвої долини, більше 10-ти років поспіль здійснював активну роботу з вченими та докторами в пошуках найбільш ефективних передових методів, які в майбутньому допоможуть людям робити свою роботу більш продуктивною. Нині цей процес називають одним словом "біохакінг". Ця книга розкриє перед кожною людиною секрети, за допомогою яких його мозок зможе стати гостріше, розумніші і швидше переробляти інформацію. Уявіть ту ситуацію, в якій ваше мислення стає більш гострим, свідомість ясним, а сам мозок переробляє за одне і те ж час більшу кількість інформації, ніж раніше. Навіть найскладніші речі повністю стають вам підвладними. Ви не відчуваєте того, що є дурними, а також у власному інтелекті впевнені на 100%. Ви не відчуваєте нападів гніву, а також різких перепадів настрою, і тим більше протягом дні не тягнетеся за яким-небудь солоденьким перекусом. За допомогою цієї книги, написаної Дейвом Еспрі, кожен може переконатися в тому, що все це насправді можливо. За допомогою використання безпосередньо вашої поведінки і тих Лайфхак, які викладені автором, можна повністю розібратися в тому, як відбувається робота вашого мозку, і здійснити власний підйом на абсолютно новий рівень.

Купити книгу «Біохакінг мозку. Перевірений план максимальної прокачування вашого мозку за два тижні» Дейв Еспрі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Біохакінг мозку. Перевірений план максимальної прокачування вашого мозку за два тижні" (Дейв Еспрі) з ISBN 978-5-00117-631-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Head Strong
Перекладач
Єлизавета Пономарьова
Науковий редактор
Тетяна Лапшина
Редактор
Сергій Захаров
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
272
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Дейв Еспрі

Рецензії на книгу «Біохакінг мозку . Перевірений план максимальної прокачування вашого мозку за два тижні ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами