Артикуляционная, пальчиковая гимнастика и дыхательно-голосовые упражнения. Приложение к комплекту тетрадей для закрепления произношения звуков у дошкольников 4-5 лет - Светлана Коноваленко, Вилена Коноваленко (978-5-907008-51-9)

Артикуляционная, пальчиковая гимнастика и дыхательно-голосовые упражнения. Приложение к комплекту тетрадей для закрепления произношения звуков у дошкольников 4-5 лет - Светлана Коноваленко, Вилена Коноваленко (978-5-907008-51-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 27
27 грн
  • ISBN: 978-5-907008-51-9
  • Код товару: 335157
Основні характеристики
Редактор: В. Коноваленко
Вікова категорія: для дошкільного віку
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки: А. Надворскій

Про книгу «Артикуляційна , пальчикова гімнастика та дихально - голосові вправи. Додаток до комплекту зошитів д» Вілена Коноваленко , Світлана Коноваленко

У посібнику викладено курс вправ артикуляційної і пальчикової гімнастики , який застосовувався багато років в роботі досвідчених логопедів щодо усунення дефектів мовлення у дітей та який є складовою частиною комплекту зошитів для закріплення вимови звуків у дошкільнят 4-5 років , а також пропонується ряд найбільш поширених і простих дихально - голосових вправ , що органічно поєднуються з артикуляційних. Посібник призначений для логопедів і батьків з дітьми.

Купити книгу «Артикуляційна , пальчикова гімнастика та дихально - голосові вправи. Додаток до комплекту зошитів д» Вілена Коноваленко , Світлана Коноваленко в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Артикуляційна , пальчикова гімнастика та дихально - голосові вправи. Додаток до комплекту зошитів д" (Вілена Коноваленко , Світлана Коноваленко) з ISBN 978-5-907008-51-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
В. Коноваленко
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки
А. Надворскій
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
16
Формат
140х205 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Вілена Коноваленко , Світлана Коноваленко

Рецензії на книгу «Артикуляційна , пальчикова гімнастика та дихально - голосові вправи . Додаток до комплекту зошитів д».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами