Игротека речевых игр. Выпуск 14. Логопедические фанты. Игра на профилактику дисграфии и дислексии у детей 5-7 лет с ОНР - Людмила Соломникова (978-5-907008-62-5)

Игротека речевых игр. Выпуск 14. Логопедические фанты. Игра на профилактику дисграфии и дислексии у детей 5-7 лет с ОНР - Людмила Соломникова (978-5-907008-62-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 69
69 грн
  • ISBN: 978-5-907008-62-5
  • Код товару: 335149
Основні характеристики
Художник: Дмитро Кудряков
Редактор: Н. Арбекова
Вікова категорія: для дошкільного віку
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Ігротека мовних ігор. Випуск 14. Логопедичні фанти. Гра на профілактику дисграфии і дислексії у діт» Людмила Соломнікова

Мета даної гри - своєчасна профілактика дисграфії і дислексії у дітей старшого дошкільного віку із загальним недорозвиненням мови шляхом розвитку і вдосконалення навичок звукобуквенного аналізу слів. Ігровий матеріал посібника є квадратні картки з символічними позначеннями звуків, звуковими і складовими схемами, схемами пропозицій. Гра проводиться за принципом привидів: дитина, витягнувши картку-фант, виконує позначене на ній завдання. Матеріали посібника можна використовувати в роботі як з однією дитиною, так і з групою дітей. Посібник адресовано логопедам, вихователям, гувернерам і батькам.

Купити книгу «Ігротека мовних ігор. Випуск 14. Логопедичні фанти. Гра на профілактику дисграфии і дислексії у діт» Людмила Соломнікова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ігротека мовних ігор. Випуск 14. Логопедичні фанти. Гра на профілактику дисграфии і дислексії у діт" (Людмила Соломнікова) з ISBN 978-5-907008-62-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Н. Арбекова
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки
Д. Кудряков
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
16
Формат
210х290 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Людмила Соломнікова

Рецензії на книгу «Ігротека мовних ігор. Випуск 14. Логопедичні фанти . Гра на профілактику дисграфии і дислексії у діт».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами