Игротека речевых игр. Выпуск 9. Согласные твердые и мягкие. Игры и упражнения по предупреждению нарушений письменной речи у детей 5-7 лет - Вилена Коноваленко, Светлана Коноваленко (978-5-907105-07-2)

Игротека речевых игр. Выпуск 9. Согласные твердые и мягкие. Игры и упражнения по предупреждению нарушений письменной речи у детей 5-7 лет - Вилена Коноваленко, Светлана Коноваленко (978-5-907105-07-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 74
74 грн
  • ISBN: 978-5-907105-07-2
  • Код товару: 335147
Основні характеристики
Художник: Дмитро Кудряков
Редактор: Н. Арбекова
Вікова категорія: для дошкільного віку
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Ігротека мовних ігор. Випуск 9. Приголосні тверді і м'які. Ігри та вправи з попередження порушень п» Вілена Коноваленко , Світлана Коноваленко

В даному посібнику представлені ігри та вправи, спрямовані на попередження порушень писемного мовлення у дітей 5-7 років з мовними порушеннями і без них. Ігри також допоможуть підготувати дітей до засвоєння правил правопису. Вони сприяють: - розвитку фонематичного сприйняття; - формування первинних навичок звукового аналізу та синтезу слів; - розвитку логічного мислення, зорового і слухового уваги, пам'яті; - кількісному і якісному збагаченню активної лексики. Ігри, представлені в посібнику, допоможуть дитині: - закріпити уявлення про твердість і м'якості приголосних в російській мові; - навчитися розрізняти на слух і у вимові тверді - м'які приголосні звуки ізольовано, в прямих складах і в словах (на початку слова перед голосними звуками). Ігри можуть проводитися як на індивідуальних, так і на подгруппових заняттях з дітьми. Перш ніж почати гру, педагог повинен розрізати по пунктирних лініях і розкласти по конвертах: - 64 картки з кольоровими предметними картинками (для ігор 1, 2); - 108 чорно-білих карток серії I зі словами (для варіанту 2 гри 1; гри 2); - 36 маленьких чорно-білих карток серії II (для гри 3). Для проведення ігор педагогу крім пропонованого матеріалу необхідно приготувати на кожну дитину синю і зелену карти з кольорового картону (розмір А5 - 210x150 мм). Ігор передують підготовчі вправи, що сприяють розрізнення твердих і м'яких приголосних звуків на слух і у вимові.

Купити книгу «Ігротека мовних ігор. Випуск 9. Приголосні тверді і м'які. Ігри та вправи з попередження порушень п» Вілена Коноваленко , Світлана Коноваленко в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ігротека мовних ігор. Випуск 9. Приголосні тверді і м'які. Ігри та вправи з попередження порушень п" (Вілена Коноваленко , Світлана Коноваленко) з ISBN 978-5-907105-07-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Н. Арбекова
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки
Д. Кудряков
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
24
Формат
205x290 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Вілена Коноваленко , Світлана Коноваленко

Рецензії на книгу «Ігротека мовних ігор. Випуск 9. Приголосні тверді і м'які . Ігри та вправи з попередження порушень п».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами