Игротека речевых игр. Выпуск 8. Согласные звонкие и глухие. Игры и упражнения по предупреждению нарушений письменной речи у детей 5-7 лет - Вилена Коноваленко, Светлана Коноваленко (978-5-907105-06-5)

Игротека речевых игр. Выпуск 8. Согласные звонкие и глухие. Игры и упражнения по предупреждению нарушений письменной речи у детей 5-7 лет - Вилена Коноваленко, Светлана Коноваленко (978-5-907105-06-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 83
83 грн
  • ISBN: 978-5-907105-06-5
  • Код товару: 335146
Основні характеристики
Художник: Дмитро Кудряков
Редактор: Н. Арбекова
Вікова категорія: для дошкільного віку
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Ігротека мовних ігор. Випуск 8. Згодні дзвінкі і глухі. Ігри та вправи з попередження порушень писе» Вілена Коноваленко , Світлана Коноваленко

В даному посібнику представлені ігри та вправи , спрямовані на попередження порушень писемного мовлення у дітей 5-7 років з мовними порушеннями і без них. Ігри також допоможуть підготувати дітей до засвоєння правил правопису слів в школі. Матеріал адресований логопедам , , вихователям дошкільних освітніх установ. Може також використовуватися батьками.

Купити книгу «Ігротека мовних ігор. Випуск 8. Згодні дзвінкі і глухі. Ігри та вправи з попередження порушень писе» Вілена Коноваленко , Світлана Коноваленко в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ігротека мовних ігор. Випуск 8. Згодні дзвінкі і глухі. Ігри та вправи з попередження порушень писе" (Вілена Коноваленко , Світлана Коноваленко) з ISBN 978-5-907105-06-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Н. Арбекова
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки
Д. Кудряков
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
28
Формат
210x290 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.105
Автор
Вілена Коноваленко , Світлана Коноваленко

Рецензії на книгу «Ігротека мовних ігор. Випуск 8. Згодні дзвінкі і глухі . Ігри та вправи з попередження порушень писе».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами