Листопад. Стихи русских поэтов - Аполлон Майков, Яков Полонский, Иван Бунин, Александр Блок, Сергей Есенин (978-5-9268-2862-4)

Листопад. Стихи русских поэтов - Аполлон Майков, Яков Полонский, Иван Бунин, Александр Блок, Сергей Есенин (978-5-9268-2862-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 383
383 грн
  • ISBN: 978-5-9268-2862-4
  • Код товару: 335128
Основні характеристики
Художник: Микола Устинов
Серія: Образ Речі
Вікова категорія: для середнього шкільного віку
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Листопад. Вірші російських поетів» Олександр Блок , Аполлон Майков , Іван Бунін , Сергій Єсенін , Яків Полонський

Всі малюнки Устинова Миколи наповнені не тільки світлом і кольором. У них можна почути перестук возових коліс в процесі переміщення по дерев'яному мосту, легке хропіння коней, які пасуться на зеленому лузі, весняну крапель і клекіт журавлів, що шумить ліс і щебет ластівок... Не всім художникам вдається відчути віршовані рядки, в яких відкривається вся мінливість і краса справжньої російської природи, і відобразити їх у дивовижних ілюстраціях. Сергій Єсенін і Апполон Майков, Олександр Блок і Яків Полонський, Іван Бунін. Саме все пейзажі Устинова Миколи, які є поетично піднесеними, повністю розкривають і точно передають стан відомих класиків-поетів.

Купити книгу «Листопад. Вірші російських поетів» Олександр Блок , Аполлон Майков , Іван Бунін , Сергій Єсенін , Яків Полонський в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Листопад. Вірші російських поетів" (Олександр Блок , Аполлон Майков , Іван Бунін , Сергій Єсенін , Яків Полонський) з ISBN 978-5-9268-2862-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Серія
Вікова категорія
для середнього шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
128
Формат
205x265 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Олександр Блок , Аполлон Майков , Іван Бунін , Сергій Єсенін , Яків Полонський

Рецензії на книгу «Листопад. Вірші російських поетів ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами