Как сделать, чтобы ребенок учился с удовольствием? Японские ответы на неразрешимые вопросы - Макико Накамуро (978-5-699-99913-2)

Как сделать, чтобы ребенок учился с удовольствием? Японские ответы на неразрешимые вопросы - Макико Накамуро (978-5-699-99913-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 161
161 грн
  • ISBN: 978-5-699-99913-2
  • Код товару: 335089
Основні характеристики
Перекладач: Е. Рябова
Редактор: Е. Олійник
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Як зробити , щоб дитина вчилася із задоволенням ? Японські відповіді на нерозв'язні питання» Макіко Накамуро

Виявляється, і японські батьки стурбовані питанням, як стимулювати бажання дитини вчитися. І вони чують від дітей це вічне «не хочу» і «навіщо мені це треба». Поки у всьому світі сперечаються про сучасну школу, доцент Університету Кейо Макіко Накамуро опублікувала дослідження, яке отримало настільки широкий резонанс, що неодноразово було представлено на японському телебаченні з оцінкою «книга, яку обов'язково повинен мати на своєму столі кожен японець». Ті питання, які хвилюють батьків, отримали в ній відповіді на основі наукового аналізу. Люди можуть обманювати, вважає автор, дані - немає. А то, що викладено в цій книзі, здатне змінити життя як батьків, так і самого школяра.

Купити книгу «Як зробити , щоб дитина вчилася із задоволенням ? Японські відповіді на нерозв'язні питання» Макіко Накамуро в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як зробити , щоб дитина вчилася із задоволенням ? Японські відповіді на нерозв'язні питання" (Макіко Накамуро) з ISBN 978-5-699-99913-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Е. Рябова
Редактор
Е. Олійник
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
176
Формат
130х205 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Макіко Накамуро

Рецензії на книгу «Як зробити , щоб дитина вчилася із задоволенням ? Японські відповіді на нерозв'язні питання ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами