Дрессировка без наказания. 5 недель, которые сделают вашу собаку лучшей в мире - Дон Сильвия-Стасиевич, Ларри Кей (978-5-699-99308-6)

Дрессировка без наказания. 5 недель, которые сделают вашу собаку лучшей в мире - Дон Сильвия-Стасиевич, Ларри Кей (978-5-699-99308-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 365
365 грн
  • ISBN: 978-5-699-99308-6
  • Код товару: 335088
Основні характеристики
Назва оригіналу: Training the Best Dog Ever
Перекладач: Т. Платонова
Редактор: Т. Сова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Дресирування без покарання. 5 тижнів , які зроблять вашу собаку кращої в світі» Дон Сільвія - Стасіевіч , Ларрі Кей

Відносини з вихованцем, засновані на довірі і любові, а не на залякуванні та агресії - надійний спосіб виховати найкращу в світі собаку. Автор книги Дон Сільвія-Стасіевіч дресирувала чотириногих друзів представників Білого дому - Барака Обами і Теда Кеннеді. Ефективність пятинедельной програми дресирування перевірена на багаторічній практиці. Займаючись всього по 10-20 хвилин в день можна навчити вихованця основним командам, позбавити цуценя або дорослу собаку від шкідливих звичок, з якими стикається більшість власників. Вивчивши заохочувальну систему дресирування, ви зможете виховати кращу собаку в світі. І для цього вам не знадобиться строгий нашийник, зашморг або суворі догани.

Купити книгу «Дресирування без покарання. 5 тижнів , які зроблять вашу собаку кращої в світі» Дон Сільвія - Стасіевіч , Ларрі Кей в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Дресирування без покарання. 5 тижнів , які зроблять вашу собаку кращої в світі" (Дон Сільвія - Стасіевіч , Ларрі Кей) з ISBN 978-5-699-99308-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Training the Best Dog Ever
Перекладач
Т. Платонова
Редактор
Т. Сова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
352
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Дон Сільвія - Стасіевіч , Ларрі Кей

Рецензії на книгу «Дресирування без покарання . 5 тижнів , які зроблять вашу собаку кращої в світі ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами