Ясное, как солнце, сообщение широкой публике о подлинной сущности новейшей философии. Попытка принудить читателей к пониманию - Иоганн Готлиб Фихте (978-5-386-12217-1)

Ясное, как солнце, сообщение широкой публике о подлинной сущности новейшей философии. Попытка принудить читателей к пониманию - Иоганн Готлиб Фихте (978-5-386-12217-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 332
332 грн
  • ISBN: 978-5-386-12217-1
  • Код товару: 335047
Основні характеристики
Перекладач: Гліб Александров
Редактор: Д. Рубльова
Серія: Librarium
Вікова категорія: 16+
Мова: російська

Про книгу «Ясна , як сонце , повідомлення широкому загалу про справжньої сутності новітньої філософії. Спроба» Йоганн Готліб Фіхте

Трактат "Ясна, як сонце, повідомлення широкому загалу про справжньої сутності новітньої філософії" (1801) орієнтований на самих різних читачів. Популярний стиль твору, в якому Фіхте використовує прийоми, не характерні для філософських робіт того часу, на зразок діалогу з уявним читачем, анітрохи не применшує його цінності як філософського твору. Бажаючи бути гранично ясним, Фіхте анітрохи не знижує градус філософської думки, не стільки подлажіваясь під широку аудиторію, скільки виховуючи у своїх читачів смак до уважного читання. Видання доповнене вступною статтею провідного редактора ІНІСН РАН Андрія Гасилина.

Купити книгу «Ясна , як сонце , повідомлення широкому загалу про справжньої сутності новітньої філософії. Спроба» Йоганн Готліб Фіхте в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ясна , як сонце , повідомлення широкому загалу про справжньої сутності новітньої філософії. Спроба" (Йоганн Готліб Фіхте) з ISBN 978-5-386-12217-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Гліб Александров
Редактор
Д. Рубльова
Серія
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки
Т. Пермінова
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
248
Формат
120х180 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.191
Автор
Йоганн Готліб Фіхте

Рецензії на книгу «Ясна , як сонце , повідомлення широкому загалу про справжньої сутності новітньої філософії . Спроба ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами