Тело как игрушка. Книга, которая поможет справиться с симптомами ВСД и укротить психосоматику - Ольга Копылова (978-5-04-091481-4)

Тело как игрушка. Книга, которая поможет справиться с симптомами ВСД и укротить психосоматику - Ольга Копылова (978-5-04-091481-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 214
214 грн
  • ISBN: 978-5-04-091481-4
  • Код товару: 334982
Основні характеристики
Художник: Поліна Груніна
Редактор: Н. Румянцева
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Тіло як іграшка. Книга , яка допоможе впоратися з симптомами ВСД і приборкати психосоматику» Ольга Копилова

Головні болі і запаморочення, перебої в серці і скачки тиску, проблеми зі сном, розлади дихання, відчуття клубка в горлі, панічні атаки. Що робити, якщо прояви вегетосудинної дистонії мають до вас пряме відношення? Перш за все прийняти себе як особистість з особливими психосоматичними здібностями! Страждаючі ВСД люди деколи не усвідомлюють, що здатні творити чудеса. Силою думки вони можуть викликати у себе не тільки яскраві тілесні відчуття, але і зміни в роботі різних органів! Зміни ці, на жаль, зі знаком мінус, так як з'являються вони на тлі стресу і нервового виснаження. Прочитавши цю книгу, ви навчитеся керувати своїм тілом так, щоб психіка не руйнувала здоров'я, а також зможете протистояти хворобам і зміцнювати організм. Увага! Інформація, що міститься в книзі, не може служити заміною консультації лікаря. Перед скоєнням будь-яких дій, що рекомендуються необхідно проконсультуватися з фахівцем.

Купити книгу «Тіло як іграшка. Книга , яка допоможе впоратися з симптомами ВСД і приборкати психосоматику» Ольга Копилова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Тіло як іграшка. Книга , яка допоможе впоратися з симптомами ВСД і приборкати психосоматику" (Ольга Копилова) з ISBN 978-5-04-091481-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Редактор
Н. Румянцева
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
256
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Ольга Копилова

Рецензії на книгу «Тіло як іграшка . Книга , яка допоможе впоратися з симптомами ВСД і приборкати психосоматику ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами