На ты с аутизмом. Использование методики Floortime для развития отношений, общения и мышления - Стенли Гринспен, Серена Уидер (978-5-4212-0474-9)

На ты с аутизмом. Использование методики Floortime для развития отношений, общения и мышления - Стенли Гринспен, Серена Уидер (978-5-4212-0474-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 442
442 грн
  • ISBN: 978-5-4212-0474-9
  • Код товару: 334858
Основні характеристики
Назва оригіналу: Engaging Autism
Перекладач: А. Ільїн - Томич
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «На ти з аутизмом. Використання методики Floortime для розвитку відносин , спілкування і мислення» Серена Уідер , Стенлі Грінспен

У книзі вперше російською мовою представлена ??поширена система допомоги дітям з розладами аутистичного спектру DIR / Floortime, розроблена професором Стенлі Грінспеном - одним з найбільших в світі фахівців в цій області. Методика успішно застосовується в роботі з дітьми з самого раннього віку, з підлітками і дорослими людьми. Для оцінки досягнень виділяються такі параметри, як емоційна теплота, здатність будувати відносини з людьми, здатність до творчого мислення і осмисленого спілкування. Заняття проводяться в атмосфері емоційного контакту, в них беруть участь не тільки фахівці, але і вся родина, і в результаті навички спілкування і мислення швидко входять в повсякденне життя Книга адресована родичам людей з розладами аутистичного спектру, фахівцям, що працюють з ними, а також студентам - психологам, педагогам і ін.

Купити книгу «На ти з аутизмом. Використання методики Floortime для розвитку відносин , спілкування і мислення» Серена Уідер , Стенлі Грінспен в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "На ти з аутизмом. Використання методики Floortime для розвитку відносин , спілкування і мислення" (Серена Уідер , Стенлі Грінспен) з ISBN 978-5-4212-0474-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Engaging Autism
Перекладач
А. Ільїн - Томич
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
512
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Серена Уідер , Стенлі Грінспен

Рецензії на книгу «На ти з аутизмом . Використання методики Floortime для розвитку відносин , спілкування і мислення ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами