Вязание в скандинавском стиле. Пуловеры, аксессуары, пледы. Спицы - Арне Нерйордет, Карлос Закрисон (978-5-91906-898-3)

Вязание в скандинавском стиле. Пуловеры, аксессуары, пледы. Спицы - Арне Нерйордет, Карлос Закрисон (978-5-91906-898-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 235
235 грн
  • ISBN: 978-5-91906-898-3
  • Код товару: 334842
Основні характеристики
Редактор: Е. Зуївська
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «В'язання в скандинавському стилі. Пуловери , аксесуари , пледи. спиці» Арне Нерйордет , Карлос Закрісон

Арне Нерйордет і Карлос Закрісон - учасники всесвітньо відомого дизайнерського дуету з Норвегії ArneCarlos. Їх колекції модного в'язаного одягу і аксесуарів підкорили світ більше десяти років тому, а їх книги надруковані мільйонними тиражами в безлічі країн. Секрет успіху знаменитих вязальщиков - в безпосередності сприйняття. «Ми вдoxновляемся речами, оточуючими нас, будь то рушники або комахи», - кажуть вони і підтверджують слово ділом: кожна нова книга Арне і Карлоса - це ціла колекція цікавих ідей, візерунків, прийомів і, звичайно ж, цікавих історій, спогадів і цитат. Частину своїх візерунків дизайнери запозичують зі старих журналів з в'язання, що надає моделям особливий шик. Книга «В'язання в скандинавському стилі» не тільки познайомить любителів в'язання з цікавими візерунками і способами в'язання, але і понесе в приголомшливий світ старої Скандинавії. Ідеї ??та візерунки пуловерів, шкарпеток, покривал, шарфів і шапочок з цієї книги автори почерпнули в старовинних довідниках по в'язанню норвезьких візерунків, а також на різдвяних листівках і навіть фотопортретах з сімейного архіву Арне! Вигадливі мотиви представлені на докладних кольорових схемах, всі моделі супроводжуються покроковими описами.

Купити книгу «В'язання в скандинавському стилі. Пуловери , аксесуари , пледи. спиці» Арне Нерйордет , Карлос Закрісон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "В'язання в скандинавському стилі. Пуловери , аксесуари , пледи. спиці" (Арне Нерйордет , Карлос Закрісон) з ISBN 978-5-91906-898-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Е. Зуївська
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
96
Формат
195x260 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Арне Нерйордет , Карлос Закрісон

Рецензії на книгу «В'язання в скандинавському стилі . Пуловери , аксесуари , пледи . спиці ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами