Новая таблица английских неправильных глаголов с переводом каждой формы, комментариями и примерами - Олег Мурашёв (978-5-91359-294-1)

Новая таблица английских неправильных глаголов с переводом каждой формы, комментариями и примерами - Олег Мурашёв (978-5-91359-294-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 368
368 грн
  • ISBN: 978-5-91359-294-1
  • Код товару: 334756
Основні характеристики
Художник: В. Іванова
Редактор: В. Мітін
Мова: англійська
Обкладинка: м`яка обкладинка, на спіралі

Про книгу «Нова таблиця англійських неправильних дієслів з перекладом кожної форми , коментарями і прикладами» Олег Мурашёв

ПТи тримаєш в руках унікальне видання. У порівнянні з традиційними таблицями неправильних дієслів, ця являє собою повноцінний і захоплюючий підручник, який розкриває багато таємниць англійського дієслова. Таким чином, можна стверджувати, що дана таблиця - це «три в одному»: 1. Безпосередньо таблиця неправильних дієслів з перекладом кожної форми і прикладами 2. Довідково-навчальний посібник з англійської граматики 3. Унікальна карта планети England - схема англійської мови. Автор пропонує новий (і дуже ефективний) підхід до запам'ятовування найважливіших дієслів англійської, роз'єднуючи ланцюжка з трьох форм абсолютно оригінальним способом: кожна сторінка розрізана на три частини. Цей простий прийом дозволяє уникнути традиційного виду з трьох слів, адже варто перевернути один з листочків, як вийде нова неповторна комбінація. Ця таблиця-підручник, безсумнівно, стане для багатьох учнів шкіл і вузів настільною книгою і допоможе подружитися з найбільш популярними дієсловами англійської мови. Самилов Олег Валерійович, доктор філософських наук, професор.

Купити книгу «Нова таблиця англійських неправильних дієслів з перекладом кожної форми , коментарями і прикладами» Олег Мурашёв в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Нова таблиця англійських неправильних дієслів з перекладом кожної форми , коментарями і прикладами" (Олег Мурашёв) з ISBN 978-5-91359-294-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Редактор
В. Мітін
Мова
англійська
Обкладинка
м`яка обкладинка, на спіралі
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
128
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.166
Автор
Олег Мурашёв

Рецензії на книгу «Нова таблиця англійських неправильних дієслів з перекладом кожної форми , коментарями і прикладами ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами