Твой первый миллион. Как его заработать и не потерять - Джеймс Маккена, Джанин Глайста, Мэтт Фонтейн (978-5-00117-576-6)

Твой первый миллион. Как его заработать и не потерять - Джеймс Маккена, Джанин Глайста, Мэтт Фонтейн (978-5-00117-576-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 297
297 грн
  • ISBN: 978-5-00117-576-6
  • Код товару: 334640
Основні характеристики
Перекладач: Валерія Башкірова
Редактор: Варвара Альохіна
Вікова категорія: для молодшого шкільного віку
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Твій перший мільйон. Як його заробити і не втратити» Джанін Глайста , Джеймс Маккена , Метт Фонтейн

Перша книга з особистих фінансів і накопичення, розумним витрат та інвестування для дитини. Вона вселяє впевненість в своїх силах і в тому, що фінансове благополуччя залежить від прийнятих рішень. Написана простою іронічним мовою, книга допоможе дитині вирости фінансово незалежним і підкованим, приймати правильні фінансові рішення і відчувати відповідальність за своє життя. Економічні реалії пояснюються за допомогою барвистих ілюстрацій. фішки книги Розповість, що таке фінансовий план; Навчить, як вести особистий бюджет; Допоможе скласти резюме і отримати першу роботу; Підкаже, як приймати фінансові рішення; Пояснить суть складного відсотка; Розповість про перший бізнес. Для кого ця книга Для дітей від 8 років, яких цікавить тема фінансів. Для батьків, які хочуть виростити свою дитину фінансово незалежним.

Купити книгу «Твій перший мільйон. Як його заробити і не втратити» Джанін Глайста , Джеймс Маккена , Метт Фонтейн в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Твій перший мільйон. Як його заробити і не втратити" (Джанін Глайста , Джеймс Маккена , Метт Фонтейн) з ISBN 978-5-00117-576-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Валерія Башкірова
Редактор
Варвара Альохіна
Вікова категорія
для молодшого шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки
Єлизавети Красновой
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
144
Формат
180х230 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Джанін Глайста , Джеймс Маккена , Метт Фонтейн

Рецензії на книгу «Твій перший мільйон . Як його заробити і не втратити ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами