Рисуем цветы акварелью. Пошаговое руководство от итальянского мастера - Валерио Либралато, Татьяна Лаптева (978-5-699-99133-4)

Рисуем цветы акварелью. Пошаговое руководство от итальянского мастера - Валерио Либралато, Татьяна Лаптева (978-5-699-99133-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 263
263 грн
  • ISBN: 978-5-699-99133-4
  • Код товару: 334602
Основні характеристики
Редактор: М. Расторгуєва
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований

Про книгу «Малюємо квіти аквареллю. Покрокове керівництво від італійського майстра» Валеріо Лібралато , Тетяна Лаптєва

Валеріо Лібралато відкриває дивовижний світ тонкої, повітряної і чуттєвої акварельного живопису. Унікальний авторський метод навчання вже здобув успіх в Італії, де багато початківці художники освоїли техніку акварельного живопису в його знаменитій школі. З появою цієї допомоги кожен, хто відчуває в собі творчий потенціал і мріє освоїти техніку акварелі, отримав можливість навчитися їй, навіть якщо ніколи раніше не брав в руки пензель. За детальнішою інформацією, численні ілюстративні приклади та покрокові вправи "Пишемо разом" дозволять легко і швидко набути необхідних навичок і стати справжнім художником-акварелістом.

Купити книгу «Малюємо квіти аквареллю. Покрокове керівництво від італійського майстра» Валеріо Лібралато , Тетяна Лаптєва в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Малюємо квіти аквареллю. Покрокове керівництво від італійського майстра" (Валеріо Лібралато , Тетяна Лаптєва) з ISBN 978-5-699-99133-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
М. Расторгуєва
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
104
Формат
84x108/16 (205х260 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Валеріо Лібралато , Тетяна Лаптєва

Рецензії на книгу «Малюємо квіти аквареллю . Покрокове керівництво від італійського майстра ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами