Северная Корея изнутри. Черный рынок, мода, лагеря, диссиденты и перебежчики - Дэниел Тюдор, Джеймс Пирсон (978-5-04-095737-8)

Северная Корея изнутри. Черный рынок, мода, лагеря, диссиденты и перебежчики - Дэниел Тюдор, Джеймс Пирсон (978-5-04-095737-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 195
195 грн
  • ISBN: 978-5-04-095737-8
  • Код товару: 334569
Основні характеристики
Перекладач: А. Соловйов
Під редакцією: А. Ланькова
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Північна Корея зсередини. Чорний ринок , мода , табори , дисиденти і перебіжчики» Джеймс Пірсон , Деніел Тюдор

Такий Північну Корею ви ще не бачили! Що ми знаємо про Північну Корею? Практично нічого. І не тому, що це найбільш закрита країна світу, а тому що в реальності все не так, як ми звикли думати. Автори цієї книги змогли побачити, як стрімко сьогодні змінюється КНДР і доступною мовою розповіли сенсаційну правду про повсякденне життя цієї країни. - За джинси «в обліпку» можна загриміти в трудовий табір? - За дзвінок в Китай з нелегального мобільника - отримати смертний вирок? Насправді, заможні «сіверяни» носять модний одяг і дзвонять в сусідні країни родичам, які втекли з країни. А пхеньянська «золота молодь» обговорює південнокорейські гангстерські саги і хвалиться перед дівчатами смартфонами, купленими на чорному ринку. Книга Тюдора і Пірсона розбиває стереотипний і карикатурний образ Північної Кореї, що сформувався за десятиліття в масовій свідомості. - Як насправді сьогодні живуть прості північнокорейці і партійні функціонери? - Які зміни переживає суспільство КНДР і як вони впливають на громадян цієї країни? - Чи впаде північнокорейський «залізна завіса» в результаті цих змін? Книга виходить під науковою редакцією і з передмовою провідного вченого-корееведа професора А.Н. Ланькова.

Купити книгу «Північна Корея зсередини. Чорний ринок , мода , табори , дисиденти і перебіжчики» Джеймс Пірсон , Деніел Тюдор в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Північна Корея зсередини. Чорний ринок , мода , табори , дисиденти і перебіжчики" (Джеймс Пірсон , Деніел Тюдор) з ISBN 978-5-04-095737-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
А. Соловйов
Під редакцією
А. Ланькова
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
288
Формат
130х205 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Джеймс Пірсон , Деніел Тюдор

Рецензії на книгу «Північна Корея зсередини . Чорний ринок , мода , табори , дисиденти і перебіжчики ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами