Черные крылья Ктулху. Истории из вселенной Лавкрафта - Майкл Маршалл Смит, Рэмси Кэмпбелл, Кэтлин Кирнан, Лэрд Баррон, Майкл Ши, Сэм Гэффорд (978-5-389-15006-5)

Черные крылья Ктулху. Истории из вселенной Лавкрафта - Майкл Маршалл Смит, Рэмси Кэмпбелл, Кэтлин Кирнан, Лэрд Баррон, Майкл Ши, Сэм Гэффорд (978-5-389-15006-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 224
224 грн
  • ISBN: 978-5-389-15006-5
  • Код товару: 334473
Основні характеристики
Назва оригіналу: Black Wings of Cthulhu: Tales of Lovecraftian Horror
Перекладач: Марина Клеветенко
Під редакцією: С. Т. Джоші
Редактор: Василь Дорогокупля

Про книгу «Чорні крила Ктулху. Історії з всесвіту Лавкрафта» Кетлін Кирнан , Лерд Баррон , Майкл Маршалл Сміт , Майкл Ши , Ремсі Кемпбелл , Сем Геффорд

Говард Філліпс Лавкрафт, що не опублікував за життя жодної книги, став маяком і орієнтиром цілого жанру, кумиром як широких читацьких мас, так і рафінованих інтелектуалів, невичерпним джерелом натхнення для кінематографістів, та й саме його ім'я стало прозивним. Сам Борхес захоплювався його розповідями, в яких місце людини - на далекій периферії вселенської схеми речей, а сили надмірного вселяють в душі необережних священний жах. До сих пір щорічно виходять книги, розвиваючі і аналізують спадщину Лавкрафта, і «Чорні крила Ктулху» - з їх числа. У цій антології, складеної С. Т. Джоші, найвизначнішим авторитетом по творчості Лавкрафта, представлені натхненні їм твори таких майстрів «літератури тривожного присутності», як Ремсі Кемпбелл, Кейтлін Р. Кирнан, Майкл Ши, Майкл Маршалл Сміт і ін.

Купити книгу «Чорні крила Ктулху. Історії з всесвіту Лавкрафта» Кетлін Кирнан , Лерд Баррон , Майкл Маршалл Сміт , Майкл Ши , Ремсі Кемпбелл , Сем Геффорд в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Чорні крила Ктулху. Історії з всесвіту Лавкрафта" (Кетлін Кирнан , Лерд Баррон , Майкл Маршалл Сміт , Майкл Ши , Ремсі Кемпбелл , Сем Геффорд) з ISBN 978-5-389-15006-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Black Wings of Cthulhu: Tales of Lovecraftian Horror
Перекладач
Марина Клеветенко
Під редакцією
С. Т. Джоші
Редактор
Василь Дорогокупля
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Оформлення обкладинки
Вікторія Манацкова
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
512
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.550
Автор
Кетлін Кирнан , Лерд Баррон , Майкл Маршалл Сміт , Майкл Ши , Ремсі Кемпбелл , Сем Геффорд

Рецензії на книгу «Чорні крила Ктулху . Історії з всесвіту Лавкрафта ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами