Школа CEO. Мастер-класс от 20 глобальных бизнес-лидеров - Станислав Шекшня, Кирилл Кравченко, Элин Уильямс (978-5-00117-569-8)

Школа CEO. Мастер-класс от 20 глобальных бизнес-лидеров - Станислав Шекшня, Кирилл Кравченко, Элин Уильямс (978-5-00117-569-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 446
446 грн
  • ISBN: 978-5-00117-569-8
  • Код товару: 334398
Основні характеристики
Назва оригіналу: CEO School: Insights from 20 Global Business Leaders
Перекладач: Маргарита Давидова
Редактор: Анна Красова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Школа CEO. Майстер - клас від 20 глобальних бізнес - лідерів» Кирило Кравченко , Станіслав Шекшня , Елін Вільямс

Це не програми MBA, не набір Лайфхак і не коучинг. Книга написана за матеріалами інтерв'ю з 20-ю СЕО і являє собою 7 майстер-класів для молодих керівників, недавно зайняли свою посаду. Ця книга - про те, що забезпечує успіх лідера бізнесу в сучасній глобальній економіці. Кожна глава включає в себе уроки і висновки від двадцяти CEO - по одному з кожної країни Великої двадцятки (G20), - зібрані в ході великого міжнародного дослідницького проекту. Автори показують свої висновки і знахідки в формі семи доступних майстер-класів, які являють собою покрокове посібник для всіх, хто недавно став CEO або планує зайняти цю посаду і хоче розвивати необхідні навички. Багато уваги в книзі приділяється емоційній сфері, якостям і рисам характеру, які безпосередньо не пов'язані з управлінням та адмініструванням, але допомагають збільшити загальний ККД топ-менеджера.

Купити книгу «Школа CEO. Майстер - клас від 20 глобальних бізнес - лідерів» Кирило Кравченко , Станіслав Шекшня , Елін Вільямс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Школа CEO. Майстер - клас від 20 глобальних бізнес - лідерів" (Кирило Кравченко , Станіслав Шекшня , Елін Вільямс) з ISBN 978-5-00117-569-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
CEO School: Insights from 20 Global Business Leaders
Перекладач
Маргарита Давидова
Редактор
Анна Красова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
224
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Кирило Кравченко , Станіслав Шекшня , Елін Вільямс

Рецензії на книгу «Школа CEO . Майстер - клас від 20 глобальних бізнес - лідерів ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами