НИ СЫ. Будь уверен в своих силах и не позволяй сомнениям мешать тебе двигаться вперед - Джен Синсеро (978-5-699-98630-9)

НИ СЫ. Будь уверен в своих силах и не позволяй сомнениям мешать тебе двигаться вперед - Джен Синсеро (978-5-699-98630-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 319
319 грн
  • ISBN: 978-5-699-98630-9
  • Код товару: 334391
Основні характеристики
Назва оригіналу: You Are a Badass
Перекладач: Елеонора Мельник
Редактор: Л. Романова
Вікова категорія: 16+

Про книгу «НІ си. Будь впевнений у своїх силах і не дозволяй сумнівам заважати тобі рухатися вперед» Джен Сінсеро

Хочеш жити так, як ніколи не жив - почни робити те, що ніколи не робив. Головна формула саморозвитку, яку можна звести до "східної мудрості" - НІ си. Саме до цього закликає Джен Сінсеро, автор культового бестселера, що вийшов в 28 країнах і проданого загальним тиражем 1 000 000 примірників. Її книга - це справжній електрошокер. Вона складається з 25 найбільш дієвих методик саморозвитку, кожна з яких, будучи перевіреної Джен Сінсеро на власному досвіді, дала результат. Додайте ще солоний авторський гумор, відчайдушну зухвалість, підкупливу самоіронію і отримаєте найпотужнішу з існуючих книг по перетворенню життя. Якщо щось і може змусити вас по максимуму реалізувати свій потенціал, це вона - неймовірна, яскрава, проривна книга Джен Сінсеро. Також виходить під назвами "Вбити Великого Соню. Як змусити замовкнути свою "внутрішню сволота" і направити життя за кращим із сценаріїв "і" Будь зухвалим! Як перестати сумніватися у власній величі і зробити життя грандіозної ".

Купити книгу «НІ си. Будь впевнений у своїх силах і не дозволяй сумнівам заважати тобі рухатися вперед» Джен Сінсеро в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "НІ си. Будь впевнений у своїх силах і не дозволяй сумнівам заважати тобі рухатися вперед" (Джен Сінсеро) з ISBN 978-5-699-98630-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
You Are a Badass
Перекладач
Елеонора Мельник
Редактор
Л. Романова
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
320
Формат
165x240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Джен Сінсеро

Рецензії на книгу «НІ си . Будь впевнений у своїх силах і не дозволяй сумнівам заважати тобі рухатися вперед ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами