Эльфика. Другая я. Снежные сказки о любви, надежде и сбывающихся мечтах - Ирина Семина, Наталья Кулибова (978-5-17-108672-5)

Эльфика. Другая я. Снежные сказки о любви, надежде и сбывающихся мечтах - Ирина Семина, Наталья Кулибова (978-5-17-108672-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 158
158 грн
  • ISBN: 978-5-17-108672-5
  • Код товару: 334365
Основні характеристики
Серія: Ельфік
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний з відтінком

Про книгу «Ельфік. Інша я. Снігові казки про любов, надію і збуваються мрії» Ірина Сьоміна , Наталя Кулібова

Саме жінка є героїнею цих дивовижних казок. Вона точно така ж, як і всі, які виросли на просторі пострадянського часу. Вона завжди втомлена і зайнята, забуває про власні інтереси, бажання і мрії, але в той же час по дитячому наївна і дуже мудра. І як кожна з нас - красива і неповторна. І, природно, про свою унікальність і неповторність вона навіть не підозрює. Це відбувається через те, що думати про себе їй колись, а може просто вона не бажає це робити зовсім. Можливо вона вважає це безглуздим і непотрібним заняттям. Наталя Кулібова та Ірина Сьоміна - це дві дивовижні і чудові казкарки, які допоможуть нам розсунути все наші рамки буденного життя, зняти з себе все звички і заціпеніння побуту. Тому, сідайте в сани до Снігової королеви і мчите в світ чудес і пригод!

Купити книгу «Ельфік. Інша я. Снігові казки про любов, надію і збуваються мрії» Ірина Сьоміна , Наталя Кулібова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ельфік. Інша я. Снігові казки про любов, надію і збуваються мрії" (Ірина Сьоміна , Наталя Кулібова) з ISBN 978-5-17-108672-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Серія
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
224
Формат
130х205 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Ірина Сьоміна , Наталя Кулібова

Рецензії на книгу «Ельфік . Інша я . Снігові казки про любов, надію і збуваються мрії ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами