Микробы? Мама, без паники, или Как сформировать ребенку крепкий иммунитет - Мари-Клэр Арриета, Бретт Финлей (978-5-699-98539-5)

Микробы? Мама, без паники, или Как сформировать ребенку крепкий иммунитет - Мари-Клэр Арриета, Бретт Финлей (978-5-699-98539-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 234
234 грн
  • ISBN: 978-5-699-98539-5
  • Код товару: 334313
Основні характеристики
Назва оригіналу: Let Them Eat Dirt
Перекладач: А. Захаров
Художник: Е. Богданова
Науковий редактор: А. Безкоровайна
Редактор: Юлія Цуріхіна

Про книгу «Мікроби ? Мама , без паніки , або Як сформувати дитині міцний імунітет» Бретт Фінлей , Марі - Клер Аррієта

Що робити? - триматися подалі від домашніх тварин; - прати і кип'ятити дитячі іграшки; - мити ручки з милом...... або все ж дати дитині зануритися в мікробне середовище? Бретт Фінлей і Марі-Клер Аррієта стверджують, що своєчасний контакт з різними бактеріями знижує ризик розвитку у дитини в майбутньому таких хвороб, як астма, діабет, ожиріння. У тій же мірі на формування імунітету впливають природні пологи (або їх імітація в разі кесаревого розтину), годування грудьми і правильний живильний раціон, багатий пребіотиками та пробіотиками. Шляхом наукових досліджень, роз'яснених зрозумілим "людським" мовою, автори дають відповідь на наріжне питання: що ж все-таки шкідливіше - мікробне середовище або стерильна чистота?

Купити книгу «Мікроби ? Мама , без паніки , або Як сформувати дитині міцний імунітет» Бретт Фінлей , Марі - Клер Аррієта в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Мікроби ? Мама , без паніки , або Як сформувати дитині міцний імунітет" (Бретт Фінлей , Марі - Клер Аррієта) з ISBN 978-5-699-98539-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Let Them Eat Dirt
Перекладач
А. Захаров
Художник
Науковий редактор
А. Безкоровайна
Редактор
Юлія Цуріхіна
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
336
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Бретт Фінлей , Марі - Клер Аррієта

Рецензії на книгу «Мікроби ? Мама , без паніки , або Як сформувати дитині міцний імунітет ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами