Секрет лабрадора. Невероятный путь от собаки северных рыбаков к самой популярной породе в мире - Бен Фогл (978-5-699-93175-0)

Секрет лабрадора. Невероятный путь от собаки северных рыбаков к самой популярной породе в мире - Бен Фогл (978-5-699-93175-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 263
263 грн
  • ISBN: 978-5-699-93175-0
  • Код товару: 334310
Основні характеристики
Автор: Бен Фоглем
Назва оригіналу: Labrador: The Story of the World's Favourite Dog
Перекладач: Тетяна Новікова
Редактор: А. Голанцева
Мова: російська

Про книгу «Секрет лабрадора. Неймовірний шлях від собаки північних рибалок до найпопулярнішої породі в світі» Бен Фоглем

Серед власників лабрадорів Ернест Хемінгуей і Френк Сінатра, Кевін Спейсі та Кіт Річардс, Пол Маккартні і Сильвестр Сталлоне. Актори, письменники, президенти... Мільйони людей вибирали і продовжують вибирати лабрадорів, зробивши їх найпопулярнішою породою собак у світі. В чому секрет? Бен Фоглем, телеведучий, письменник, мандрівник і пристрасний любитель собак, проводить масштабне дослідження, мета якого - з'ясувати, що вплинуло на породу, зробивши її такою особливою. Подорожуючи по Канаді і Європі, він збирає інформацію про перші лабрадорів, вивчає природу їх характеру і різноманітність здібностей. Він описує історії про лабрадорів - подружейних собаках, про лабрадорів, які служать в армії і в поліції, які доглядають за інвалідами або диагностирующих захворювання, про лабрадорів-героях війни, про лабрадорів-кінозірок і, звичайно, про лабрадорів-домашніх улюбленців. У своїй книзі Бен майстерно переплітає розповідь про походження і особливості породи з розповіддю про міцну і зворушливу дружбу зі своїм собакою - чорним лабрадором Інкой.

Купити книгу «Секрет лабрадора. Неймовірний шлях від собаки північних рибалок до найпопулярнішої породі в світі» Бен Фоглем в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Секрет лабрадора. Неймовірний шлях від собаки північних рибалок до найпопулярнішої породі в світі" (Бен Фоглем) з ISBN 978-5-699-93175-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Labrador: The Story of the World's Favourite Dog
Перекладач
Тетяна Новікова
Редактор
А. Голанцева
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка, суперобкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
288
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Бен Фоглем

Рецензії на книгу «Секрет лабрадора . Неймовірний шлях від собаки північних рибалок до найпопулярнішої породі в світі ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами