Психология мотивации. Как глубинные установки влияют на наши желания и поступки - Тори Хиггинс, Хайди Грант Хэлворсон (978-5-91657-974-1)

Психология мотивации. Как глубинные установки влияют на наши желания и поступки - Тори Хиггинс, Хайди Грант Хэлворсон (978-5-91657-974-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 346
346 грн
  • ISBN: 978-5-91657-974-1
  • Код товару: 334147
Основні характеристики
Назва оригіналу: Focus
Перекладач: Марія Мацковская
Редактор: Ольга Копит
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Психологія мотивації. Як глибинні установки впливають на наші бажання і вчинки» Торі Хіггінс , Хайді Грант Хелворсон

Чому одні люди кидаються в усі нове з головою, а інші виявляють обережність до останнього? Що не враховують багато книги по мотивації, коли радять «бути оптимістом»? Як навчитися розуміти людей, які зовсім не схожі на вас, і впливати на них, коли вам це потрібно? Всі ми хочемо відчувати задоволення і намагаємося уникати болю. Але насправді існують два різновиди болю і задоволень, які мотивують нас. Якщо ви мотивовані на досягнення, то ви всіма силами уникаєте втрачених можливостей. Якщо ви мотивовані на уникнення невдач, ви намагаєтеся мінімізувати помилки і хочете залишити все як є. На численних прикладах з абсолютно різних життєвих ситуацій від маркетингу і продажів до управління людьми і виховання дітей, автори показують, як правильно визначити мотиваційну установку (свою і оточуючих), як її змінити, і як правильно використовувати ці знання для поліпшення комунікацій і завоювання впливу.

Купити книгу «Психологія мотивації. Як глибинні установки впливають на наші бажання і вчинки» Торі Хіггінс , Хайді Грант Хелворсон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Психологія мотивації. Як глибинні установки впливають на наші бажання і вчинки" (Торі Хіггінс , Хайді Грант Хелворсон) з ISBN 978-5-91657-974-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Focus
Перекладач
Марія Мацковская
Редактор
Ольга Копит
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
272
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.500
Автор
Торі Хіггінс , Хайді Грант Хелворсон

Рецензії на книгу «Психологія мотивації . Як глибинні установки впливають на наші бажання і вчинки ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами