Принцип рычага. Как успевать больше за меньшее время, избавиться от рутины и создать свой идеальный образ жизни - Роб Мур (978-5-00117-621-3)

Принцип рычага. Как успевать больше за меньшее время, избавиться от рутины и создать свой идеальный образ жизни - Роб Мур (978-5-00117-621-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 413
413 грн
  • ISBN: 978-5-00117-621-3
  • Код товару: 334138
Основні характеристики
Автор: Роб Мур
Назва оригіналу: Life Leverage
Перекладач: Олена Купріянова
Редактор: Олександр Петров
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Принцип важеля. Як встигати більше за менший час , позбутися від рутини і створити свій ідеальний о» Роб Мур

Ця книга про те, як віддати на аутсорсинг всі аспекти вашого життя, які не змушують вас відчувати себе живим. Про те, як жити відповідно до своїх цінностями, найважливішими пріоритетами, заробити гроші і внести свій вагомий внесок і скоротити або виключити все, що не допомагає в цьому або не може виступати в пріоритетом. Всі можливі важелі, пропоновані автором, дозволяють економити час, який вам відведено на цій планеті, для створення найбільш масштабного і довговічного спадщини, викорінювати марні зусилля часу і сил на завдання, які ви не можете або не подобаються виконувати, але які все одно необхідні для створення цієї спадщини. Філософія підходу, описана в книзі, зводиться до концентрації на тому, що вам вдається, і аутсорсингу всього, що у вас погано виходить. Тобто до зростання в найбільш цінних для вас областях і відмови від всього іншого. «Важелі» - це спосіб життя, метод роботи і філософія. Це те, що дасть вам постійну ясність мети і бачення, спонтанно присутніх у вашій свідомості, а також внутрішнє розуміння ваших найважливіших дій і бездіяльності, пріоритетів в будь-який заданий, шалено перевантажений момент.

Купити книгу «Принцип важеля. Як встигати більше за менший час , позбутися від рутини і створити свій ідеальний о» Роб Мур в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Принцип важеля. Як встигати більше за менший час , позбутися від рутини і створити свій ідеальний о" (Роб Мур) з ISBN 978-5-00117-621-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Life Leverage
Перекладач
Олена Купріянова
Редактор
Олександр Петров
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
288
Формат
145x210 мм
Вага
0.450
Автор
Роб Мур

Рецензії на книгу «Принцип важеля . Як встигати більше за менший час , позбутися від рутини і створити свій ідеальний о».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами