Акрил для начинающих. Как искать сюжет, создавать композицию, работать с цветом и многое другое - Дитмар Штиллер (978-5-00117-345-8)

Акрил для начинающих. Как искать сюжет, создавать композицию, работать с цветом и многое другое - Дитмар Штиллер (978-5-00117-345-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 451
451 грн
  • ISBN: 978-5-00117-345-8
  • Код товару: 334127
Основні характеристики
Назва оригіналу: Acryl: 14 Tage – 14 Bilder
Науковий редактор: Юлія Ованесян
Редактор: Клавдія Мілова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Акрил для початківців. Як шукати сюжет , створювати композицію , працювати з кольором і багато іншо» Дітмар Штиллер

14 днів - 14 картин? Дітмар Штиллер так і робить: в своєму онлайн-блозі він показує нову картину щодня - і тепер його метод використовує школа малювання! Ви будете працювати з акриловими фарбами протягом двох тижнів. Крок за кроком - кожен день нова картина. Запропоновані сюжети припадуть до смаку як новачкам, так і досвідченим художникам: допоможуть поглибити техніку або потренуватися. Це інтенсивний курс для любителів акрилу, який розкриє прийоми і способи побудови зображення і багато іншого. Від автора: Дорогі читачі, мені складно зараз в це повірити, але колись майстерня була самим неживим місцем в моєму домі. Я даремно витрачав час в пошуках відповідних сюжетів для художньої творчості, регулярно набував фарби, інструменти та книги з мистецтва. Але щоб приступити до нової картини, мені доводилося долати себе. На домальовування картин йшли тижні. Хоча процес малювання і доставляв мені задоволення, я був незадоволений результатами і не помічав прогресу. Під час відпустки в Канаді в серпні 2011 року я познайомився з рухом "Кожен день по малюнку" і відразу ж загорівся їх ідеєю. Учасники руху малюють по одній картині в день, а потім виставляють їх на загальний огляд в онлайн-галереї, де роботи можна оцінити і навіть придбати. Якраз те, чого мені не вистачало! Нова мотивація! Нова мета! Я назвав свій проект "По Штіллеру в день - 100 днів / 100 картин". З тих пір пройшло більше п'яти років. За цей час я створив майже дві тисячі картин. Результатом мого проекту стали численні виставки. Проект привернув суспільний інтерес, допоміг мені обзавестися новими знайомствами. Я провів серію семінарів в Німеччині на тему щоденного малювання і написав книгу, яку ви тримаєте в руках. Можливість малювати кожен день наповнює моє життя сенсом і робить мене щасливішим. Мені хотілося б розділити з вами це відчуття. 14 робіт, представлених в книзі, - це найпопулярніші сюжети для щоденного малювання: натюрморт, пейзаж, тварини, міські види... В покрокових інструкціях я пояснюю, як швидко і ефективно писати. На жаль, таємного рецепту успіху не існує, але я з задоволенням розкрию важливі складові техніки швидкого, професійного і захоплюючого малювання. Застосовуйте ці правила, поради і навіть трюки. Будьте сміливими і здивуєте себе! Пам'ятайте: ніхто не ідеальний. Не бійтеся помилятися. В акрилового живопису легко виправити і маленькі, і великі огріхи. Проявіть спонтанність, інтуїцію і пристрасть. У процесі малювання найголовніше - це задоволення!

Купити книгу «Акрил для початківців. Як шукати сюжет , створювати композицію , працювати з кольором і багато іншо» Дітмар Штиллер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Акрил для початківців. Як шукати сюжет , створювати композицію , працювати з кольором і багато іншо" (Дітмар Штиллер) з ISBN 978-5-00117-345-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Acryl: 14 Tage – 14 Bilder
Науковий редактор
Юлія Ованесян
Редактор
Клавдія Мілова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
104
Формат
230x230 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Дітмар Штиллер

Рецензії на книгу «Акрил для початківців . Як шукати сюжет , створювати композицію , працювати з кольором і багато іншо».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами