Последовательный курс игры на фортепиано. Беглость. 25 прогрессивных этюдов среднего уровня. Соч. 20. Ноты - Феликс Ле Куппе (978-5-8114-3360-5)

Последовательный курс игры на фортепиано. Беглость. 25 прогрессивных этюдов среднего уровня. Соч. 20. Ноты - Феликс Ле Куппе (978-5-8114-3360-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 274
274 грн
  • ISBN: 978-5-8114-3360-5
  • Код товару: 333973
Основні характеристики
Редактор: С. Малахов
Нотографік: А. Андрєєв
Вікова категорія: для молодшого шкільного віку
Мова: російська

Про книгу «Послідовний курс гри на фортепіано. Швидкість. 25 прогресивних етюдів середнього рівня. Соч. 20.» Фелікс Ле куппе

Фелікс Ле куппе - французький композитор, піаніст, педагог. Протягом багатьох років Ле куппе викладав в Паризькій консерваторії фортепіано, гармонію, акомпанемент; став автором ряду навчально-методичних посібників з гри на фортепіано, безлічі етюдів і фортепіанних п'єс. Представлений в цьому збірнику цикл етюдів "Швидкість" представляє одну з частин основного праці Ле куппе під назвою "Послідовний курс гри на фортепіано". Призначений для юних піаністів, цей опус містить в собі прогресивні етюди середнього рівня. Збірка адресована педагогам і учням дитячих музичних шкіл.

Купити книгу «Послідовний курс гри на фортепіано. Швидкість. 25 прогресивних етюдів середнього рівня. Соч. 20.» Фелікс Ле куппе в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Послідовний курс гри на фортепіано. Швидкість. 25 прогресивних етюдів середнього рівня. Соч. 20." (Фелікс Ле куппе) з ISBN 978-5-8114-3360-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
С. Малахов
Нотографік
А. Андрєєв
Вікова категорія
для молодшого шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
60
Формат
205х290 мм
Автор
Фелікс Ле куппе

Рецензії на книгу «Послідовний курс гри на фортепіано . Швидкість . 25 прогресивних етюдів середнього рівня . Соч . 20.».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами