Дневник художника-натуралиста. Как рисовать животных, птиц, растения и пейзажи - Джон Лоуз, Эмили Лингрен (978-5-00117-556-8)

Дневник художника-натуралиста. Как рисовать животных, птиц, растения и пейзажи - Джон Лоуз, Эмили Лингрен (978-5-00117-556-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 797
797 грн
  • ISBN: 978-5-00117-556-8
  • Код товару: 333929
Основні характеристики
Назва оригіналу: Laws Guide to Nature Drawing and Journaling
Перекладач: Катерина Петрова
Науковий редактор: Анна Савченко
Редактор: Ольга Світовит
Мова: російська

Про книгу «Щоденник художника - натураліста. Як малювати тварин , птахів , рослини і пейзажі» Джон Лоуз , Емілі Ліндгрен

Про книгу Переконливе поєднання мистецтва, науки і хобі в новітньому посібнику Джона Лоузі з малювання, з детальними рекомендаціями щодо розвитку художніх навичок і спостережливості. Ясна виклад доповнено покроковими уроками і вправами, які допоможуть навчитися точно малювати рослини, тварин, пейзажі, небо і багато іншого. Лоуз пропонує ясні, практичні поради по кожному етапу, корисні для художників будь-якого рівня: від вибору матеріалів до просунутих технік. Досвідчені художники зможуть поліпшити свої навички, а початківці любителі природи впевнено зроблять перші кроки. Від автора: Неупередженому погляду відразу відкривається краса світу. Спостережливість допоможе полюбити життя. Як сказав Девід Стейндл-Раст: «Не щастя робить нас вдячними. Це вдячність робить нас щасливими ». Фіксуючи в щоденнику все, що бачите, ви відчуєте подяку до всього, що спостерігаєте навколо. Висловлюючи радість споглядання світу на сторінках, кожним мазком пензля і штрихом олівця ви вітаєте життя. Напевно ви часто говорили собі: «Цей момент я не забуду». Іноді переживання залишаються в пам'яті, але частіше ми забуваємо те, що колись було для нас важливо. Можливо, у вас збережуться тільки смутні спогади навіть про головні події. Кожну секунду ми свідомо обробляємо дещицю інформації від органів чуття, а пам'ятаємо і того менше. А записане в щоденнику збережеться на століття. Всі, хто вів щоденник подорожей, знають це. Але не обов'язково вирушати в далеку дорогу, щоб зберегти щось на пам'ять. Можна кожен день дивуватися світу і описувати свої переживання. Ви відчуєте в собі силу, здатність відновлювати душевну рівновагу, спокій і подяку. У цій книзі детально описані всі аспекти щоденника живої природи. Є практичні поради, як вчитися бачити, спостерігати і цікавитися. Ви дізнаєтеся, як вибрати матеріали, правильно малювати різні види тварин і рослин, пейзажі, небо і інші сюжети, поліпшити свої навички. Де б ви не вели щоденник, використовуйте книгу як керівництво про те, як йти по життю з радістю і цікавістю. Беріть щоденник, йдіть на вулицю і радійте кожній хвилині життя. Для кого ця книга: Для всіх, хто малює і хоче дізнатися набагато більше про живу природу.

Купити книгу «Щоденник художника - натураліста. Як малювати тварин , птахів , рослини і пейзажі» Джон Лоуз , Емілі Ліндгрен в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Щоденник художника - натураліста. Як малювати тварин , птахів , рослини і пейзажі" (Джон Лоуз , Емілі Ліндгрен) з ISBN 978-5-00117-556-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Laws Guide to Nature Drawing and Journaling
Перекладач
Катерина Петрова
Науковий редактор
Анна Савченко
Редактор
Ольга Світовит
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка з клапанами
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
304
Формат
235х300 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
1.120
Автор
Джон Лоуз , Емілі Ліндгрен

Рецензії на книгу «Щоденник художника - натураліста . Як малювати тварин , птахів , рослини і пейзажі ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами