Обновить страницу. О трансформации Microsoft и технологиях будущего от первого лица - Сатья Наделла (978-5-00117-461-5)

Обновить страницу. О трансформации Microsoft и технологиях будущего от первого лица - Сатья Наделла (978-5-00117-461-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 250
250 грн
  • ISBN: 978-5-00117-461-5
  • Код товару: 333921
Основні характеристики
Назва оригіналу: Hit Refresh: The Quest to Rediscover Microsoft's Soul and
Перекладач: Ольга Поборцева
Науковий редактор: Антон Хоренко
Редактор: Антон Меснянко
Серія: МІФ . бізнес

Про книгу «Оновити сторінку. Про трансформації Microsoft і технологіях майбутнього від першої особи» Сатья Наделла

Про книгу У своїй книзі новий CEO Microsoft Сатья Наделла розповідає новітню історію компанії на тлі сучасних викликів цифрової епохи. Про особисте трансформації, про зміни в Microsoft і про технології, які скоро перетворять світ. Про те, як витримувати конкуренцію з акулами індустрії, про етичні проблеми розробки штучного інтелекту, про соціальну відповідальність бізнесу і зростанні транснаціональних корпорацій. З передмови автора На цих сторінках ви маєте пройти трьома шляхами - трьома історіями. По-перше, в якості прологу я поділюся з вами історією власної трансформації та розповім, як переїхав з Індії в новий будинок в Америці, зупинившись по дорозі в серці країни - в Силіконовій Долині, а потім в Microsoft. Частина друга присвячена моєму "оновленню" в Microsoft - неймовірний хід речей зробив мене главою компанії, спадкоємцем діянь Білла Гейтса і Стіва Балмера. Трансформація Microsoft під моїм керівництвом ще не завершена, але я пишаюся тим, що вже зроблено. У третьому, заключному акті я приведу аргументацію на користь того, що Четверта Промислова Революція не за горами, - і тоді машинний розум посперечається з людським. Ми спробуємо дати відповіді на самі карколомні питання: якою стане роль людини? чи вдасться усунути нерівність або пропасти стане тільки ширше? ніж зможуть допомогти уряду? в чому полягатиме завдання багатонаціональних корпорацій і їх лідерів? як ми зможемо оновитися як суспільство? З передмови Білла Гейтса Будь-яка нова технологія - це нові виклики. Як допомогти людям, роботу яких тепер можуть виконувати роботи і ІІ-помічники? Чи захочуть користувачі довіряти всі свої особисті дані штучного розуму? І побажаєте ви, щоб ІІ-помічник давав вам поради, як будувати свій робочий процес? Саме це визначає високу цінність таких книг, як "Оновити сторінку". Сатья проклав курс на максимальне використання переваг, які дає нам технологія, і одночасно - на протистояння кинутим нею викликам. А ще він розповідає свою власну дивовижну історію, щедро ділячись витягами з літературних творів - і навіть уроками гри в свій улюблений крикет. Ми повинні з оптимізмом дивитися в майбутнє. Світ стає краще, а прогрес йде семимильними кроками. Ця книга - мудрий гід по дивовижному, повного викликів світу майбутнього. Для кого ця книга Тим, кого цікавить Microsoft Всім, кого хвилює майбутнє цифрового світу і технологій.

Купити книгу «Оновити сторінку. Про трансформації Microsoft і технологіях майбутнього від першої особи» Сатья Наделла в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Оновити сторінку. Про трансформації Microsoft і технологіях майбутнього від першої особи" (Сатья Наделла) з ISBN 978-5-00117-461-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Hit Refresh: The Quest to Rediscover Microsoft's Soul and
Перекладач
Ольга Поборцева
Науковий редактор
Антон Хоренко
Редактор
Антон Меснянко
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
320
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Сатья Наделла

Рецензії на книгу «Оновити сторінку. Про трансформації Microsoft і технологіях майбутнього від першої особи ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами