Научите ребенка думать. Как вырастить умного, уверенного и самостоятельного человека - Дарлин Свитленд, Рон Столберг (978-5-9614-7090-1)

Научите ребенка думать. Как вырастить умного, уверенного и самостоятельного человека - Дарлин Свитленд, Рон Столберг (978-5-9614-7090-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 299
299 грн
  • ISBN: 978-5-9614-7090-1
  • Код товару: 333897
Основні характеристики
Назва оригіналу: Teaching Kids to Think
Перекладач: Олександра Самаріна
Редактор: Сергій Бобко
Вікова категорія: для дошкільного віку
Мова: російська

Про книгу «Навчіть дитину думати. Як виростити розумного , впевненого і самостійного людини» Дарлін Світленд , Рон Столберг

Сучасні діти привчені отримувати все і відразу, обожнюють гаджети, не вміють нормально спілкуватися, нетерплячі і безініціативні. А сучасні батьки хочуть для дітей всього найкращого і часто мають завищені очікування. Як не втратити почуття реальності і довіру дитини в гонитві за його світлим майбутнім? Досвідчені психологи Дарлін Світленд і Рон Столберг розповідають, як виростити цілеспрямованої і успішної людини і стати дитині найкращим другом. Чому книга гідна прочитання: Ви дізнаєтеся більше про нинішній поколінні дітей: про їхній спосіб думок, поведінці, бажаннях і можливостях; ви навчитеся розпізнавати так звані пастки виховання і обходити них; ви зрозумієте, як виховувати дітей, щоб не задавити їх авторитетом, не перестаратися з опікою і захистити від помилок, але не від труднощів дорослішання; книга написана дуже досвідченими фахівцями, відмінно розбираються в темі.

Купити книгу «Навчіть дитину думати. Як виростити розумного , впевненого і самостійного людини» Дарлін Світленд , Рон Столберг в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Навчіть дитину думати. Як виростити розумного , впевненого і самостійного людини" (Дарлін Світленд , Рон Столберг) з ISBN 978-5-9614-7090-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Teaching Kids to Think
Перекладач
Олександра Самаріна
Редактор
Сергій Бобко
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
368
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Дарлін Світленд , Рон Столберг

Рецензії на книгу «Навчіть дитину думати . Як виростити розумного , впевненого і самостійного людини ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами