Мозг освобожденный. Как предотвратить перегрузки и использовать свой потенциал на полную мощь - Тео Компернолле (978-5-9614-6691-1)

Мозг освобожденный. Как предотвратить перегрузки и использовать свой потенциал на полную мощь - Тео Компернолле (978-5-9614-6691-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 436
436 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6691-1
  • Код товару: 333884
Основні характеристики
Назва оригіналу: BrainChains
Перекладач: Ірина Євстигнєєва
Редактор: Олена Аверіна
Вікова категорія: для середнього шкільного віку
Мова: російська

Про книгу «Мозок звільнений. Як запобігти перевантаження і використовувати свій потенціал на повну потужність» Тео Компернолле

Спілкуючись зі своїми клієнтами, психолог і нейропсихіатрії Тео Компернолле зробив шокуюче відкриття: більшість людей найчастіше ставляться до свого мозку, найважливішого «робочому інструменту», недбало і нераціонально, допускаючи прикрі помилки і збиваючи його тонкі «настройки». Автор наводить безліч прикладів того, як люди обмежують можливості свого мозку. Перш ніж написати цю книгу, Тео Компернолле вивчив більше 600 наукових праць, і на її сторінках він розвінчує багато міфів про продуктивність. Так, Компернолле аргументовано доводить, що багатозадачність в рази знижує ефективність вашої роботи, а в офісах відкритого типу творча думка вмирає відразу після народження. Читачів також чекає маса інших не менш цікавих відкриттів? і про «кайданах», які стримують інтелектуальну продуктивність багатьох людей, і про фантастичні можливості людського мозку. Чому книга гідна прочитання: Її варто прочитати, якщо вам цікаво дізнатися більше про роботу головного мозку, ви хочете поліпшити інтелектуальну продуктивність і максимально реалізувати свій потенціал? не тільки в роботі, але і в повсякденному житті. Ця книга - для вас, якщо ви можете або звикли працювати в багатозадачному режимі і любите завжди залишатися на зв'язку. Ви дізнаєтеся, як поводитися з гаджетами і технологіями не на шкоду собі. У книзі наведено безліч цікавих наукових фактів - про користь і шкоду стресу, процеси, що відбуваються в мозку під час сну і неспання, і т.п. Вся інформація викладена в доступній формі і не вимагає від читача спеціальної підготовки.

Купити книгу «Мозок звільнений. Як запобігти перевантаження і використовувати свій потенціал на повну потужність» Тео Компернолле в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Мозок звільнений. Як запобігти перевантаження і використовувати свій потенціал на повну потужність" (Тео Компернолле) з ISBN 978-5-9614-6691-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
BrainChains
Перекладач
Ірина Євстигнєєва
Редактор
Олена Аверіна
Вікова категорія
для середнього шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
572
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
1.056
Автор
Тео Компернолле

Рецензії на книгу «Мозок звільнений . Як запобігти перевантаження і використовувати свій потенціал на повну потужність ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами