Волшебный мир Анны Мэйсон. Рисуем природу акварелью. Все секреты реалистичной живописи - Анна Мэйсон (978-5-91906-954-6)

Волшебный мир Анны Мэйсон. Рисуем природу акварелью. Все секреты реалистичной живописи - Анна Мэйсон (978-5-91906-954-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 331
331 грн
  • ISBN: 978-5-91906-954-6
  • Код товару: 333868
Основні характеристики
Автор: Анна Мейсон
Назва оригіналу: Anna Mason's Watercolour World
Редактор: Е. Зуївська
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Чарівний світ Анни Мейсон. Малюємо природу аквареллю. Всі секрети реалістичного живопису» Анна Мейсон

Довгоочікувана новинка! Книги англійської художниці Анни Мейсон дивним чином впливають на людей, навіть далеких від малювання. Дивлячись на картини Анни, складно повірити, що перед вами зображення, написане аквареллю, настільки вони реалістичні. На аркушах акварельного паперу перед нами буквально розпускаються прекрасні квіти, дозрівають соковиті ягоди і готуються вспорхнуть з гілки барвисті птахи. Намалювати таке самостійно? Це здається неможливим! Але в своїх книгах Анна з легкістю і властивим їй талантом викладача переконує нас в тому, що освоїти її метод малювання може кожен. У цій, другій, книзі Анни читача чекає ще більш близьке знайомство з поетапним методом створення реалістичних акварельних картин. Спочатку автор детально розповідає про інструменти та приладдя, потім переходить до свого методу, його етапах і особливостям, а потім підводить читача до практичних занять - чотирьом чудовим картинам, створеним крок за кроком, з докладними поясненнями та ілюстраціями. Створення размивок різної консистенції, накладення тонів, створення тіней і відблисків - все це так само наближають вас до дивовижного мистецтва - мистецтва реалістичного живопису. У книзі наводиться безліч корисних порад і секретів. Всі покрокові проекти супроводжуються контурними малюнками. Видання призначене для всіх, хто любить і вміє малювати аквареллю.

Купити книгу «Чарівний світ Анни Мейсон. Малюємо природу аквареллю. Всі секрети реалістичного живопису» Анна Мейсон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Чарівний світ Анни Мейсон. Малюємо природу аквареллю. Всі секрети реалістичного живопису" (Анна Мейсон) з ISBN 978-5-91906-954-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Anna Mason's Watercolour World
Редактор
Е. Зуївська
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
128
Формат
215x290 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Анна Мейсон

Рецензії на книгу «Чарівний світ Анни Мейсон . Малюємо природу аквареллю . Всі секрети реалістичного живопису ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами