Куриный бульон для души. Создай себя заново. 101 вдохновляющая история о фитнесе, правильном питании и работе над собой - Джек Кэнфилд, Марк Хансен, Эми Ньюмарк, Ричард Симмонс (978-5-04-093057-9)

Куриный бульон для души. Создай себя заново. 101 вдохновляющая история о фитнесе, правильном питании и работе над собой - Джек Кэнфилд, Марк Хансен, Эми Ньюмарк, Ричард Симмонс (978-5-04-093057-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 145
145 грн
  • ISBN: 978-5-04-093057-9
  • Код товару: 333852
Основні характеристики
Назва оригіналу: Chicken Soup for the Soul. Shaping the new you
Перекладач: І. Крейнина
Редактор: А. Хацаева
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Курячий бульйон для душі. Створи себе заново. 101 надихаюча історія про фітнесі , правильне харчув» Джек Кенфілд , Марк Хансен , Річард Сіммонс , Емі Ньюмарк

Хочете схуднути, почати правильно харчуватися, завести здорові звички, прийти в форму? Немає кращої мотивації, ніж почути чужу історію. "Курячий бульйон для душі. Створи себе заново "- найкраща книга для тих, хто починає здоровий спосіб життя. Позитивні, практичні і цілеспрямовані розповіді про фітнесі та роботі над собою підкажуть, як полюбити себе, і надихнуть зробити крок назустріч здоровому, підтягнутому і красивому телу.Врачі передрікали, що після аварії Денні ніколи не зможе ходити. Але вони нічого не сказали про біг... Глорія не могла схуднути, поки не стала бабусею. Догляд за немовлям виявився відмінним способом скинути зайве. Поки друзі Бет боролися із зайвою вагою, вона мріяла набрати кілька кілограмів... Ненсі жила в полоні власного тіла все життя. Поки одна важлива подія не змінило все... У Емілі була зайва вага, і вона вважала, що фізичні навантаження - це не її. Але одного разу вона знайшла заняття, завдяки якому знайшла упевненість в собі і підтягнутий живіт. На заняттях йогою Тереза ??таємно змагалася з іншими учасниками. Але через кілька місяців усвідомила, що більше не дивиться на оточуючих. І замість цього змагається з собою. І інші 95 вражаючих історій, від яких ви не зможете відірватися.

Купити книгу «Курячий бульйон для душі. Створи себе заново. 101 надихаюча історія про фітнесі , правильне харчув» Джек Кенфілд , Марк Хансен , Річард Сіммонс , Емі Ньюмарк в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Курячий бульйон для душі. Створи себе заново. 101 надихаюча історія про фітнесі , правильне харчув" (Джек Кенфілд , Марк Хансен , Річард Сіммонс , Емі Ньюмарк) з ISBN 978-5-04-093057-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Chicken Soup for the Soul. Shaping the new you
Перекладач
І. Крейнина
Редактор
А. Хацаева
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
480
Формат
135х210 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Джек Кенфілд , Марк Хансен , Річард Сіммонс , Емі Ньюмарк

Рецензії на книгу «Курячий бульйон для душі . Створи себе заново . 101 надихаюча історія про фітнесі , правильне харчув».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами