Говорит и показывает искусство. Что объединяет шедевры палеолита, эпоху Возрождения и перформансы - Дана Арнольд (978-5-00117-386-1)

Говорит и показывает искусство. Что объединяет шедевры палеолита, эпоху Возрождения и перформансы - Дана Арнольд (978-5-00117-386-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 419
419 грн
  • ISBN: 978-5-00117-386-1
  • Код товару: 333832
Основні характеристики
Назва оригіналу: A Short Book About Art
Редактор: Альвіна Савкіна
Вікова категорія: 18+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Говорить і показує мистецтво. Що поєднує шедеври палеоліту , епоху Відродження і перформанси» Дана Арнольд

Неможливо розуміти мистецтво, не вивчивши його історію. Але як їм тоді насолоджуватися? Як в безглуздому начерку побачити шедевр, як в абстракції знайти сенс? Ви здивуєтеся, наскільки по-різному сприймалося мистецтво в різні часи і як при цьому воно однаково діяло на людей. Навчіться бачити і чути художників крізь час і простір. Ця книга розповість про те, що робить мистецтво мистецтвом в сприйнятті глядача, художника, спеціаліста, історії. Вона відкриває завісу того, що складає твір мистецтва, - бачення творця, матеріали, думки, вірність темам і послідовність розвитку в різні епохи. У ній коротко розглядаються способи мислення про взаємини між художниками і їх творчістю, а також проводяться аналогії між творами мистецтва різних періодів і країн. Але головне, ця книга про те, як протягнути ниточки між мистецтвом первісної людини, творцями Відродження, представниками акціоністів і нами, простими глядачами.

Купити книгу «Говорить і показує мистецтво. Що поєднує шедеври палеоліту , епоху Відродження і перформанси» Дана Арнольд в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Говорить і показує мистецтво. Що поєднує шедеври палеоліту , епоху Відродження і перформанси" (Дана Арнольд) з ISBN 978-5-00117-386-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
A Short Book About Art
Редактор
Альвіна Савкіна
Вікова категорія
18+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
192
Формат
150х215 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Дана Арнольд

Рецензії на книгу «Говорить і показує мистецтво . Що поєднує шедеври палеоліту , епоху Відродження і перформанси ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами