Теломераза. Как сохранить молодость, укрепить здоровье и увеличить продолжительность жизни - Майкл Фоссел (978-5-699-93227-6)

Теломераза. Как сохранить молодость, укрепить здоровье и увеличить продолжительность жизни - Майкл Фоссел (978-5-699-93227-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 263
263 грн
  • ISBN: 978-5-699-93227-6
  • Код товару: 333809
Основні характеристики
Перекладач: А. Захаров
Редактор: Юлія Цуріхіна
Вікова категорія: 16+
Мова: російська

Про книгу «Теломераза. Як зберегти молодість , зміцнити здоров'я і збільшити тривалість життя» Майкл Фоссел

Як зберегти молодість, зупинити старіння, зміцнити здоров'я і збільшити тривалість життя? Наука стоїть на порозі революції: дослідження теломер (кінцеві ділянки хромосом) і теломерази (Нобелівська премія 2009 року) дали свої плоди. Доктор М. Фоссел, провідний фахівець з клінічного застосування теломерази, в своїй книзі розповідає що таке старіння, чому зношуються органи тіла, старіє сама клітина і пояснює як і чим всім нам може допомогти відкриття цього ферменту і що ще потрібно (дієта, вправи...) щоб повернути процес старіння назад і повністю позбутися від усіх вікових хвороб.

Купити книгу «Теломераза. Як зберегти молодість , зміцнити здоров'я і збільшити тривалість життя» Майкл Фоссел в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Теломераза. Як зберегти молодість , зміцнити здоров'я і збільшити тривалість життя" (Майкл Фоссел) з ISBN 978-5-699-93227-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
А. Захаров
Редактор
Юлія Цуріхіна
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
320
Формат
70х90/16 (170х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Майкл Фоссел

Рецензії на книгу «Теломераза . Як зберегти молодість , зміцнити здоров'я і збільшити тривалість життя ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами