Страдающее Средневековье. Парадоксы христианской иконографии - Сергей Зотов, Дильшат Харман, Михаил Майзульс (978-5-17-106077-0)

Страдающее Средневековье. Парадоксы христианской иконографии - Сергей Зотов, Дильшат Харман, Михаил Майзульс (978-5-17-106077-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 369
369 грн
  • ISBN: 978-5-17-106077-0
  • Код товару: 333802
Основні характеристики
Науковий редактор: Олена Саффі
Редактор: Анна Рахманова
Вікова категорія: 16+
Мова: російська

Про книгу «Яка страждає Середньовіччя. Парадокси християнської іконографії» Дільшат Харман , Михайло Майзульс , Сергій Зотов

Ця книга розповість про те, як в християнській іконографії священне перепліталося з комічним, монструозні і непристойним. Багато що з того, що сьогодні здається обурливим святотатством, в Середньовіччі, епоху майже загальної релігійності, було цілком в порядку речей. Мова піде про мавп на полях стародавніх текстів, непристойних фігурах на стінах церков і про святих в монструозність облич. Звідки взялися ці образи, і як вони пов'язані з подальшим розвитком світового мистецтва? Перший російською мовою науково-популярний текст, який охоплює стільки сюжетів середньовічної іконографії, виходить з ініціативи "Страждаючого Середньовіччя" - спільноти любителів історії, який об'єднав майже півмільйона передплатників. Понад 600 ілюстрацій, унікальний текст і трохи гумору - ось так і слід говорити про мистецтво.

Купити книгу «Яка страждає Середньовіччя. Парадокси християнської іконографії» Дільшат Харман , Михайло Майзульс , Сергій Зотов в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Яка страждає Середньовіччя. Парадокси християнської іконографії" (Дільшат Харман , Михайло Майзульс , Сергій Зотов) з ISBN 978-5-17-106077-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Науковий редактор
Олена Саффі
Редактор
Анна Рахманова
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
416
Формат
70х90/16 (170х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Дільшат Харман , Михайло Майзульс , Сергій Зотов

Рецензії на книгу «Яка страждає Середньовіччя . Парадокси християнської іконографії ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами