Голос предков. Метафорические ассоциативные этнокарты для взрослых и подростков - Татьяна Зинкевич-Евстигнеева (978-5-9268-2823-5)

Голос предков. Метафорические ассоциативные этнокарты для взрослых и подростков - Татьяна Зинкевич-Евстигнеева (978-5-9268-2823-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 726
726 грн
  • ISBN: 978-5-9268-2823-5
  • Код товару: 333705
Основні характеристики
Художник: Віра Павлова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка, коробка
Кількість сторінок: 400
Формат: 125х165 мм

Про книгу «Голос предків. Метафоричні асоціативні етнокарти для дорослих і підлітків» Тетяна Зінкевич - Євстигнєєва

Метафоричні асоціативні етнокарти "Голос предків" - це інноваційна програма саморозвитку і самотерапії для тих, хто цінує свій Рід. П'ятдесят етнокарт з ілюстраціями Віри Павлової відкривають багате і багатовимірне поле чистих етнічних образів, дають життєво важливі психологічні рекомендації і "лікують словом" серце і душу. У керівництві системно обгрунтований підхід до роботи з етнокартамі і приведені різноманітні шляхи їх використання як в повсякденному житті, так і в психологічній практиці. 50 повнокольорових етнокарт і керівництво по їх використанню.

Купити книгу «Голос предків. Метафоричні асоціативні етнокарти для дорослих і підлітків» Тетяна Зінкевич - Євстигнєєва в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Голос предків. Метафоричні асоціативні етнокарти для дорослих і підлітків" (Тетяна Зінкевич - Євстигнєєва) з ISBN 978-5-9268-2823-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка, коробка
Кількість сторінок
400
Формат
125х165 мм
Автор
Тетяна Зінкевич - Євстигнєєва

Рецензії на книгу «Голос предків . Метафоричні асоціативні етнокарти для дорослих і підлітків ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами