Шипящие звуки Ш, Ж, Ч, Щ. Называем и различаем. Альбом упражнений для детей 5-7 лет с речевыми нарушениями - Ольга Саморокова, Татьяна Кругликова (978-5-91928-984-5)

Шипящие звуки Ш, Ж, Ч, Щ. Называем и различаем. Альбом упражнений для детей 5-7 лет с речевыми нарушениями - Ольга Саморокова, Татьяна Кругликова (978-5-91928-984-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 55
55 грн
  • ISBN: 978-5-91928-984-5
  • Код товару: 333694
Основні характеристики
Художник: Дмитро Кудряков
Редактор: Н. Арбекова
Вікова категорія: для дошкільного віку
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Шиплячі звуки Ш , Ж , Ч , Щ. Називаємо і розрізняємо. Альбом вправ для дітей 5-7 років з мовними по» Ольга Саморокова , Тетяна Кругликова

В альбом включені різні види завдань по автоматизації і диференціації шиплячих звуків Ш , Ж , Ч , Щ , а також завдання з розвитку навичок звуко - літерного аналізу у дошкільнят з мовними порушеннями. Використання методу звукового аналізу при усуненні фонетичних порушень мовлення у дітей дозволяє зробити про-процес автоматизації звуків більш усвідомленим , а значить , успішним. Посібник адресовано логопедам , педагогам і батькам дітей з мовними порушеннями.

Купити книгу «Шиплячі звуки Ш , Ж , Ч , Щ. Називаємо і розрізняємо. Альбом вправ для дітей 5-7 років з мовними по» Ольга Саморокова , Тетяна Кругликова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Шиплячі звуки Ш , Ж , Ч , Щ. Називаємо і розрізняємо. Альбом вправ для дітей 5-7 років з мовними по" (Ольга Саморокова , Тетяна Кругликова) з ISBN 978-5-91928-984-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Н. Арбекова
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
40
Формат
170х230 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Ольга Саморокова , Тетяна Кругликова

Рецензії на книгу «Шиплячі звуки Ш , Ж , Ч , Щ. Називаємо і розрізняємо . Альбом вправ для дітей 5-7 років з мовними по».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами